Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Colliers

Diamant-colliers van acredo

Met een hanger van diamant van acredo aan uw collier of ketting draagt u het symbool van eeuwige liefde pal op het hart. Bovendien is een diamantcollier een zinbeeld voor rijkdom: uw rijkdom aan bestendige liefde. Deze waardevolle ketting met diamant accentueert uw decollete en trekt altijd de aandacht – bij het dagelijkse dragen of bij een feest. Een diamantcollier past bij iedere kleding en iedere mode. Beslist een buitengewoon sieraad van uw liefste. Daarom hecht acredo ook grote waarde aan de onberispelijke kwaliteit van de diamanten en een hoogwaardige afwerking.

Diamant-kettingen en diamant hangers bij acredo: zo veelzijdig als uw liefde

Precies zoals bij solitaire ringen en diamanten oorsieraden kunt u ook voor uw diamantcollier kiezen tussen een ronde zetting of een zetting met 4 of 6 pootjes. Een gladde ronde zetting is bijvoorbeeld bijzonder geschikt om als diamanthanger te worden gedragen. Uw diamantcollier ziet er zo nog sjieker uit.

Bij de diamantkettingen kunt u kiezen tussen een slangenketting of een gevlochten model. Een diamant in een zetting met 6 pootjes komt prima tot zijn recht aan een gevlochten ketting. Zo’n diamantketting in een- of tweekleurig goud is beslist een bijzondere eyecatcher.

Het diamantcollier: uitdrukking van uw persoonlijkheid

Een diamanten hanger is uw hart zo nabij als alleen maar uw partner en is daardoor al een heel bijzonder sieraad. Leg nog sterker de nadruk op uw persoonlijkheid en ontwerp met behulp van de acredo sieraden configurator zelf uw eigen diamantketting. Dankzij onze sieraden configurator kunt u edelstenen in verschillende zettingen en in combinatie met verschillende kettingen bekijken totdat uw lievelingsmodel is gevonden. In onze partnerwinkels laten vakmensen u graag uw eigen diamantcollier zien en overleggen met u samen of het model nog veranderd moet worden. Zo wordt een diamantcollier uw sieraad geheel naar eigen smaak.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring