Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Diamant oorstekers

Diamant oorstekers van acredo

Oorsieraden horen tot de meest geliefde vrouwelijke accessoires. Diamant oorsieraden van acredo maken het outfit van uw liefste perfect – bij een speciale gelegenheid, op de bruiloft of gewoon iedere dag. Beslis daarom voor oorsieraden die prima passen bij de trouwring of de verlovingsring en een harmonisch geheel vormen met deze waardevolle sieraden. Misschien klassieke oorstekers met diamant of opvallende oorringen, bij acredo kunt u een ruime keus vinden. Diamanten oorsieraden kunt u ook zelf configureren.

Nog een symbool van uw liefde: diamant oorsieraden van acredo

Diamant oorsieraden zijn bij acredo te vinden in verschillende legeringen en vormen. Harmonieus afgestemd op uw teint en op uw smaak bieden wij diamant oorsieraden in alle mogelijke materialen. Met een gouden zetting legt u nog eens de nadruk op uw waardevolle liefde. Oorstekers van witgoud zijn tijdloos en vormen ook nog na vele jaren een mooi geheel met uw trouwringen.

Ook de vorm van het oorsieraad kan uw liefde nog sterker uitdrukken, bijvoorbeeld de vorm van sterren in een zetting met 6 pootjes. Haal de sterren van de hemel voor uw liefste en laat haar voelen dat uw hart alleen maar voor haar klopt!

Wat niet past maken wij passend

Heeft u al de trouwringen ontworpen met behulp van de configurator, ook oorsieraden kunt u zo zelf ontwerpen. Naast trouw- en verlovingsringen kunnen ook oorstekers en oorringen individueel aangepast en ontworpen worden. Oorsteker of oorring – witgoud of platina – hoekige stenen of juist ronde: u kunt over dit alles zelf beslissen en met behulp van de acredo sieraden configurator ook meteen op het scherm bewonderen. In onze partnerwinkels laten onze vakmensen u individuele oorsieraden zien en bespreken met u de details. U geeft vorm aan uw bruiloft en aan uw huwelijk. Geef dus ook vorm aan uw verlovingsring, trouwring en de bijpassende oorsieraden. De acredo configurator maakt het mogelijk en uniek!

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring