Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

De liefde staat bij acredo in het middelpunt - de liefde tussen twee mensen en bovendien de liefde voor het product.

Wie zijn wij

De liefde staat bij acredo in het middelpunt - de liefde tussen twee mensen en bovendien de liefde voor het product.

Wij verbinden traditie met nieuwe technieken, blijvende waarden met hoge eisen aan de kwaliteit.

acredo heeft als kenmerk:
– inspirerende ontwerpen
– perfecte vormen, aangenaam in het dragen
– prachtige stenen en eerste klas zettingen
– volstrekte individualiteit door de configuratie
– hoogstmogelijke kwaliteit in de verwerking

Volstrekte individualiteit

Het merk acredo staat voor trouwringcultuur in bijzondere wijze. Het is ons doel, het geluk van een bruidspaar in zeer persoonlijke ringen vast te houden. De trouwringen begeleiden het bruidspaar een leven lang. Daarom vinden wij het zo belangrijk om samen met dit paar liefdevolle details te ontwerpen voor perfect gevormde trouwringen.

De best mogelijke goudsmeedkunst en creativiteit, gepaard met de edelste materialen maken de sieraden van acredo tot iets heel bijzonders. Kleine details maken het verschil. Een elegante voeg, een speciale zetting voor een steen, het kleurenspel. Ieder sieraad is uniek, speciaal volgens uw wensen gemaakt. Sieraden zijn de beste manier om waardevols in een nog beter licht te zetten.

Perfectie en precisie

Een verlovingsring is een belofte. Een symbool voor een diep gevoel, voor de eeuwigheid gedacht. Dit feit is voor ons een verplichting. Dat is de reden waarom wij voortdurend naar perfectie en precisie streven.

In onze fabriek in Pforzheim gaat de gedegen vakkennis van onze goudsmeden hand in hand met individueel en toch tijdloos ontwerp. Onze vakmensen handelen met veel overleg en fijngevoel. Zo ontstaan unieke ontwerpen met kwaliteit zonder compromis. Enthousiasme en passie gaan hand in hand gedurende de lange reis van het “making of” van uw droomjuweel.

Inspirerende details

Tussen de twee uitersten van minimalisme en weelderigheid, van traditioneel en modern ontwerpt onze medewerkster design de acredo collecties die een bron van inspiratie zijn voor onze klanten. Acredo is synoniem voor moderne maar tijdloze luxe. De harmonische schoonheid van de ontwerpen ontstaan uit het samenspel tussen proporties en vormen. De zinnelijke strakheid van succesvolle modellen zijn de basis voor de zeer individuele ontwerpen van onze klanten.

Toegewijd aan duurzaamheid

egf Manufaktur en acredo leggen de nadruk op compromisloze kwaliteit en zijn toegewijd aan duurzaamheid. egf Manufaktur is lid van de RJC sinds 2017. Bovendien voldoet het aan de RJC Chain of Custody standaard - een niet-verplichtende standaard voor leden.

Verzeker u ervan dat uw toekomst samen begint met een goed en gerust gevoel.

RJC Zertifikat

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring