Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Ontwerpen. Kombineren. Uitbreiden.

Stapel uw geluk op met de ringensets van acredo.

Een ringenset is de beschrijving voor twee of meer ringen die samen aan een vinger worden gedragen. Iedere ring op zich is al een sieraad dat vertelt van de liefde en van bijzondere ogenblikken in het leven.

Te beginnen bij de verloving, de trouwdag, de geboorte van een kind, of zelfs een tweede trouwdag ‐ vele ogenblikken zijn het waard, vastgehouden te worden in de vorm van een waardevolle ring.

Wij nodigen u uit om uw eigen persoonlijk ringenset te ontwerpen. Inspiratie kunt u vinden in onze collecties Chorus, Couplet en Charisma.Alle ringen passen hier bij elkaar en wachten erop door u ontdekt te worden.

Verloving

Het begin van uw officieel leven als paar is de verloving. Een overtuigend huwelijksaanzoek doet u met een verlovingsring of met een solitaire. Dit is een ring met een grotere diamant in een ringscheen.

In onze collectie Charisma kunt u echte droomringen voor prinsessen vinden ‐ betoverende verlovingsringen of solitaires, prima geschikt als basis voor een ringenset.

Dat komt door de ringscheen, die hetzelfde profiel vertoont als de latere trouwring. Dit wordt dus later een passend ringenset.

De bekroning is een opzetdiamant, met of zonder meerdere diamanten aan de zijkant.

Huwelijk

Na de verloving is de volgende stap het huwelijk. Uw trouwringen zullen u een leven lang herinneren, niet alleen aan uw liefde, maar speciaal ook aan deze dag.

De klassieke trouwring is ca. 5 tot 6 mm. breed. Mocht u later de verlovingsring samen met de trouwring willen dragen, moet u daar rekening mee houden bij de keuze van uw trouwringen.

Dat is de reden waarom in onze collecties Couplet en Chorus de damesringen iets smaller zijn. De herenring kan net zo breed of breder gekozen worden.

Herinneringen

Na de trouwdag zult u vele bijzondere ogenblikken delen. Over deze ogenblikken vertelt de memoire ring.

Iedere steen is het symbool voor een bijzonder ogenblik ‐ een gezamenlijke reis , de geboorte van een kind, vele jaren samen of zomaar ‐ uw liefde.

Bestaat er iets mooiers dan bijzondere belevenissen voor altijd vast te houden in fonkelende diamanten? Deze worden in verschillende zettingen aangeboden: kanaalzetting, balkzetting, of pavezetting.

Of bent u al lang gelukkig getrouwd en wilt u de huwelijksgeloften vernieuwen? Een memoire ring is voor de eeuwigheid.

Ringenset

Ringensets zijn er bij acredo in twee uitvoeringen: de collectie Couplet laat de combinatie zien van twee damesringen met een herenring. De collectie Chorus laat drie damesringen zien in combinatie met een herenring.

In het middelpunt van ieder ringenset staat de solitair met een briljant of een prinses‐diamant. Deze solitair kan samen worden gedragen met een trouwring, een memoirering of alle drie samen.

Het kleurenspel van de verschillende legeringen geeft een interessant effect bij de ringensets.

Als resultaat krijgt u spannende ontwerpen met vloeiende overgangen of juist met veel contrasten. Laat u inspireren.

Wij wensen u veel plezier bij het ontwerpen van uw eigen “stapel geluk”

Onze inspiraties

Combineer de herinnering aan verloving, huwelijk en bijzondere ogenblikken

Onze configurator

Het individuele ontwerpen

Laat u inspireren door de vele variatie mogelijkheden en zoek uw lievelingsmodel uit.
Konfigureer de details naar uw persoonlijke voorkeur. Slaat u vervolgens de configuratie op en neemt u contact op met een van onze partnerwinkels. Wij wensen u veel plezier!

Driemaal is scheepsrecht: ringensets bij acredo

Een ring komt zelden alleen. Als u beslist voor een triset van acredo dan klopt het dubbel. Vrij volgens het spreekwoord: driemaal is scheepsrecht, krijgt de bruid niet alleen een trouwring, maar ook een voorzetring en een fonkelende memoire ring erbij. De trouwringen moeten dan wel sober van ontwerp zijn. Dan komt de opvallende voorzetring tot zijn recht. Deze ring is dan ook meestal de verlovingsring van de vrouw – aangepast aan de trouwringen. Met ringensets van acredo voelt u zich nooit alleen!

Uit twee maak drie: zo passen uw aanschuifringen perfect samen

Mannen houden eerder van strak en tijdloos, vrouwen van fonkelend en opwindend. Met ringensets van acredo kunnen deze twee uitersten elkaar ontmoeten. Als de damestrouwring klassiek van model is met maar weinig diamanten dan past daarbij prima een voorzetring mt vele kleine diamanten of met een grote steen. Vrouwen kunnen zo hun voorkeur voor schitterende edelstenen uitleven, mannen kunnen bij hun tijdloze smaak blijven.

De collecties Couplet en Chorus van acredo bieden een ruime keus in aanschuifringen die traditie en modern verenigen.

Drievoud zelf gemaakt: trisets zelf configureren.

Met behulp van de trouwring configurator kunt u alle drie ringen van een triset zelf samenstellen. U kunt de voorzetring van de vrouw perfect in model en draaggevoel aanpassen aan de trouwring. Het beste is eerst de damestrouwring te configureren. Klassiek, met weinig of geen diamanten, witgoud of platina, smal of iets breder. De configurator laat automatisch de bijpassende herenring zien. Als de breedte en de hoogte vastliggen kan de fonkelende voorzetring van de vrouw ontworpen worden en het profiel ervan aangepast worden aan de trouwring of u kiest juist een spannend en afwijkend model. Met of zonder memoire ring- de variaties van uw ringen kunnen als triset gecombineerd worden. Onze medewerkers in de partnerwinkels zijn graag bereid u met collecties te inspireren. Of u alleen ontwerpt of met behulp van vakmensen, in elk geval zijn deze aanschuifringen zelf gemaakt.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring