Ontwerpen. Kombineren. Uitbreiden.

Verloving

Huwelijk

Herinneringen

Ringenset

Onze inspiraties

Combineer de herinnering aan verloving, huwelijk en bijzondere ogenblikken

Onze configurator

Het individuele ontwerpen

Driemaal is scheepsrecht: ringensets bij acredo

Een ring komt zelden alleen. Als u beslist voor een triset van acredo dan klopt het dubbel. Vrij volgens het spreekwoord: driemaal is scheepsrecht, krijgt de bruid niet alleen een trouwring, maar ook een voorzetring en een fonkelende memoire ring erbij. De trouwringen moeten dan wel sober van ontwerp zijn. Dan komt de opvallende voorzetring tot zijn recht. Deze ring is dan ook meestal de verlovingsring van de vrouw – aangepast aan de trouwringen. Met ringensets van acredo voelt u zich nooit alleen!

Uit twee maak drie: zo passen uw aanschuifringen perfect samen

Mannen houden eerder van strak en tijdloos, vrouwen van fonkelend en opwindend. Met ringensets van acredo kunnen deze twee uitersten elkaar ontmoeten. Als de damestrouwring klassiek van model is met maar weinig diamanten dan past daarbij prima een voorzetring mt vele kleine diamanten of met een grote steen. Vrouwen kunnen zo hun voorkeur voor schitterende edelstenen uitleven, mannen kunnen bij hun tijdloze smaak blijven.

De collecties Couplet en Chorus van acredo bieden een ruime keus in aanschuifringen die traditie en modern verenigen.

Drievoud zelf gemaakt: trisets zelf configureren.

Met behulp van de trouwring configurator kunt u alle drie ringen van een triset zelf samenstellen. U kunt de voorzetring van de vrouw perfect in model en draaggevoel aanpassen aan de trouwring. Het beste is eerst de damestrouwring te configureren. Klassiek, met weinig of geen diamanten, witgoud of platina, smal of iets breder. De configurator laat automatisch de bijpassende herenring zien. Als de breedte en de hoogte vastliggen kan de fonkelende voorzetring van de vrouw ontworpen worden en het profiel ervan aangepast worden aan de trouwring of u kiest juist een spannend en afwijkend model. Met of zonder memoire ring- de variaties van uw ringen kunnen als triset gecombineerd worden. Onze medewerkers in de partnerwinkels zijn graag bereid u met collecties te inspireren. Of u alleen ontwerpt of met behulp van vakmensen, in elk geval zijn deze aanschuifringen zelf gemaakt.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring