Switch to your country?

Trouwringen centrum Rotterdam

Steinberg Trouwringen Centrum Rotterdam

Meent 3
3011 JA Rotterdam

Tel.: +31 10 4120905
Mail:  rotterdam@123gold.nl

Bereken route

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Nu gesloten.

Afspraken

Als u gedurende de avonduren of in de weekeinden langs wilt komen, dan raden wij u aan een afspraak te maken.


Maak een afspraak

Bereikbaar onder tel. +31 10 4120905
of per mail onder rotterdam@123gold.nl

Contact

Hebt u vragen over onze trouwringen, verlovingsringen, memirringen of sieraden? Advies nodig over ringmaat of gravure?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Steinberg Trouwringen Centrum Rotterdam


Bericht

Om uw verzoek te kunnen verwerken, verstrekt u ons persoonlijke gegevens. Deze worden door ons alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken en worden na verwerking verwijderd. Een verdere opslag of verwerking vindt niet plaats. Als u het niet eens bent met de overdracht van de gegevens, is het helaas niet mogelijk voor ons om aan uw aanvraag te werken.

Informatie

Gewaardeerde klanten!

Hartelijk welkom bij de Steinberg-Lounge in Rotterdam.
Wij raden u ten zeerste aan, zeker in de weekeinden, de koopavonden en in de avonduren, een afspraak te maken om lange wachttijden te voorkomen. Gebruik hiervoor alstublieft onze "Online afsprakenkalender".

Telefonisch bereikt u ons van dinsdag tot en met zondag op de aangegeven openingstijden.

Hoogachtend,

Uw Steinberg Team

Luxe voor uw hele leven

Lievelings sieraad vinden

Van rechtswege

Zaakwaarnemer:


BTW no.: NL852004096B01
Register Kamer van Koophandel: 56171390

Trouwringen in Rotterdam - stijlvol en uniek

Trouwringen Rotterdam - acredo is uw specialist in Rotterdam voor unieke trouwringen, verlovingsringen, memoire ringen en trouw sieraden met stijl en klasse. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, u bent bij acredo aan het juiste adres. In onze vestiging in Rotterdam wacht een groot aantal aan voorbeelden uit onze collectie op u om te dienen als inspiratie voor uw eigen, geheel unieke ringen of sieraden. Bezoek ons in Rotterdam en laat ons u overtuigen van onze verlovingsringen, trouwringen of memoire ringen in verleidelijk goud, palladium of hoogwaardig platina. Of bezoek ons in Rotterdam om mee te doen aan onze Stijl-Test om uw favoriete model te vinden. Om de keuze voor u gemakkelijker te maken, bieden wij u zeven verschillende ringstijlen, van Nature tot Romantic tot Cool.

Trouwringen in Rotterdam - beleef kwaliteit

Omdat verlovingsringen en trouwringen ons ons hele leven lang begeleiden, is het draagcomfort en het algehele gevoel bij de ring cruciaal. Voel u daarom vrij om langs te komen bij acredo Rotterdam en bekijk alle details van onze verlovingsringen en trouwringen en probeer ze aan. Bekijk de verschillende profielen, oppervlaktes, legeringen en stenen in onze vestiging in Rotterdam.

Het merk acredo staat voor het beste draagcomfort, uitzonderlijk mooie stenen, eerste klasse zettingen en onvergelijkbaar vakmanschap.

Trouwringen in Rotterdam - advies uit het hart

Nadat u alle gewenste details heeft vermeld zullen wij hiermee bij het adviesgesprek in onze vestiging in Rotterdam samen met u uw geheel individuele ring of trouwring ontwerpen. Wij nemen graag de tijd voor u en leggen u alles uit wat u wilt weten. Ook leren wij graag uw wensen en ideeën kennen zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Een adviesgesprek bij acredo duurt daarom ook gemiddeld ten minste één uur. Onze vestiging in Rotterdam ontvangt u graag. De grote hoeveelheid aan trouw- en verlovingsring modellen wordt gecomplementeerd met ringensets en trouwsieraden die schitterend uitgestald staan in onze vitrines.


Trouwringen in Rotterdam - ontwerp uw geheel individuele ringen

Neem plaats om samen met ons alle details om uw geheel persoonlijke ringen te ontwerpen met de acredo configurator. Wij zullen u erbij assisteren de juiste kleur, het beste profiel, de meest geschikte legering en de best passende breedte en hoogte van uw ringen te bepalen. Details zoals de indeling, voegen en oppervlaktebewerkingen maken het ontwerp compleet. Trouwringen in Rotterdam worden vaak gezet met één of meer sprankelende diamanten. De configurator laat de prijs bij iedere stap zien, zodat de prijsstelling voor u volledig transparant blijft.

Trouwringen met een gravure in Rotterdam

Wij worden iedere keer weer aangenaam verrast door de creatieve gravure ideeën van onze bruiloftsparen. Van de traditionele gravure tot aan een volledig vrij getekend ontwerp of een vingerafdruk - onze specialisten in de fabriek graveren graag voor u uw gewenste liefdesboodschap.

Absolute transparantie bij de prijsstelling bij uw trouwringen in Rotterdam

Wanneer u uw ringen of sieraden ontwerpt, zal de configurator bij iedere stap de huidige prijs tonen. Dit maakt de prijsstelling volledig transparant en is een verder aspect wat acredo zo'n unieke prijs-kwaliteit verhouding geeft.

Onze missie is het om u gelukkig te maken en om samen met u de mooiste ringen te ontwerpen die u uw leven lang begeleiden.

Het moment dat wij u de geheel door u ontworpen ringen overhandigen in onze vestiging in Rotterdam is gewoon magisch. Wij zijn er zeer verheugd over dat wij deze bijzondere gebeurtenis samen met u mogen vieren.

Wij verheugen ons op u!

Uw team in Steinberg Trouwringen Centrum Rotterdam

Trouwringen en verlovingsringen Rotterdam


www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring