Profielen die bijzonder comfortabel dragen

Smal of breed

Één- of meerkleurig

Voegen, elementen van ontwerp

Zonnegeel of stralend wit

Het gehalte

Gepolijst glad of met structuur

Puur of fonkelend

Persoonlijke gravure en ringmaat

De verlanglijst

De acredo trouwring configurator

Persoonlijk ontwerpen en laten ontwerpen. Bij acredo is de keus aan u. Met behulp van onze trouwringen configurator kunt u zelf uw trouwringen ontwerpen. Voor paren met een bijzondere smaak die graag zelf creatief zijn of een beetje willen rondkijken in de wereld van de trouwringen is de acredo trouwringen configurator het aangewezen instrument. Dankzij onze ruime keus in ringen en styles is er voor iedere smaak en ieder type iets te vinden dat bevalt. Trendy of klassiek, fonkelend of strak, luxe of envoudig - maak uw dromen waar en wordt ontwerper van uw unieke liefdesringen.

acredo trouwringen configurator, de beste weg naar uw perfecte trouwringen.

Als een teken voor uw oprechte liefde worden trouwringen een leven lang gedragen. Daarom moet er goed overlegd worden over de keuze en het model. Met de acredo trouwringen configurator is dat makkelijk en op ieder uur van de dag mogelijk, gewoon thuis en met een paar klikken van de muis. Haal inspiratie uit onze collecties, van trends uit Hollywood of bruiloften van vrienden en u kunt verschillende modellen ontwerpen en samen overleggen.

Te allen tijde de details veranderen zoals vorm, kleur, legering, oppervlaktebewerking en stenen.

Trouwringen configureren in een paar stappen tot unieke ringen.

Uw partner, de computer, een paar ideetjes verzamelen met een glaasje bubbels of een kopje thee - dat is alles wat u nodig hebt om met configureren te beginnen. De eerste stap is het vastleggen van de vorm en afmetingen van de damesring. Daarna kiest u de kleur die u wenst. Nu volgt de combinatie van kleur en oppervlakte naar eigen smaak. Nu komt het leukste gedeelte voor de dames: de keuze van de diamanten/briljanten. Glinsterend opvallend of elegant strak - aan u de keus. Nu zijn de heren aan de beurt. De modellen worden zo aangegeven dat zij bij de damesring passen, slechts maat en breedte moeten worden aangepast. Tenslotte kunt u in een van onze vestigingen het draaggemak en de harmonie testen van het door u geconfigureerde model, en de ringen in opdracht geven. Zo makkelijk was het nog nooit, individuele trouwringen te ontwerpen!

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring