Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Witgouden trouwringen

Trouwringen van witgoud

Trends komen en gaan. Echte stijl blijft. Trouwringen van witgoud zijn klassiekers die al jaren bestand hebben. Witgoud is zo bestendig als ware liefde. Witgoud is in de sieradenindustrie sinds 1912 in gebruik en is sindsdien voor trouwringen zeer geliefd. Bruidsparen weten: witgoud lijkt uiterlijk op platina maar is gunstiger in prijs en kan makkelijker verwerkt worden. En de kwaliteit is hoger dan van zilver: het oxydeert niet en de kleur verandert niet – trouwringen van witgoud zijn dus een goed alternatief voor mensen die van mooie dingen houden. Trouwringen van witgoud zijn bij acredo verkrijgbaar in de legeringen 585 en 750.

Perfecte combinatiemogelijkheden: trouwringen van witgoud

Bijzonder uniek worden trouwringen van witgoud in combinatie met kostbare stenen. Er bestaat nauwelijks een edelmetaal dat zo goed met diamanten te combineren is.

Dankzij de strakke elegantie als basis komen diamanten, ook gekleurde, op hun best tot gelding. Maar ook trouwringen van puur witgoud en zonder diamanten laten harten kloppen, niet alleen op deze zo bijzondere dag. Ondek nu de grote keus in trouwringen van witgoud bij acredo, uw specialist voor verlovings- en trouwringen en sieraden.

Ontwerp uw trouwring van witgoud

Zo individueel als uw liefde, zo uniek kan uw trouwring van witgoud zijn. Ontdek de ongetelde mogelijkheden om te ontwerpen in onze configurator voor trouwringen. Maak uw keuze, wat het beste bij u past en naar uw smaak is. Wie liever wil kiezen uit de modellen van onze ontwerpers zal enthousiast zijn over de enorme keuze in onze trouwringen van witgoud. Neem de beslissing voor een elegante stijl en een tijdloos uiterlijk.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring