Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Exclusieve verlovingsringen

Exclusieve verlovingsringen

Was het liefde op het eerste of toch pas op het tweede gezicht? Wat telt is dat u het kostbaarste in uw leven al bent tegengekomen; de vrouw of de man van uw dromen. Exclusieve verlovingsringen onderstrepen hoe ontzettend graag u de rest van het leven samen wilt doorbrengen. Laat met de keus van de verlovingsringen aan uw partner zien hoe onuitbeerlijk zij of hij voor u is. Bij acredo kunt u beslissen voor exclusieve verlovingsringen of voor heel persoonlijke aanzoekringen uit onze unieke collecties.

Exclusieve verlovingsringen: in meerdere opzichten kostbaar

Exclusieve verlovingsringen worden na de bruiloft door veel paren nog gedragen als voorzetring. Alleen al de onvergetelijke ogenblikken verbonden met verschillende belevenissen in uw leven, zoals huwelijksaanzoek, bruiloft en wittebroodsweken maken uw verlovingsringen tot exclusieve sieraden vol emoties. De memoire ring met een krans van diamantjes , ieder een herinnering aan een bijzonder ogenblik, wordt graag als verlovingsring gekozen.

Een verlovingsring van waardevol platina in combinatie met een loepzuivere diamant of een ring vol emoties en bijzondere herinneringen – de exclusiviteit van een verlovingsring kent geen limiet.

Zo worden exclusieve verlovingsringen werkelijk onvervangbaar

Met behulp van de acredo trouwring configurator kunt u een verlovingsring nog exclusiever maken. Maak een keus uit onze vele verschillende ringmodellen en beslis zelf de zetting en het slijpsel van de diamanten: briljantslijpsel, prinses- of baguetteslijpsel. Door een eigen configuratie als verrassing voor uw partner of samen uitgezocht uit een van onze diverse collecties, een exclusieve verlovingsring is een perfecte voorbode voor het huwelijk. Om ook nog na de bruiloft plezier te hebben van uw exclusieve verlovingsring biedt acredo u tijdloze ontwerpen, de beste materialen en een bijzonder goede afwerking.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring