Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Verlovingsringen van goud

Verlovingsringen van goud

Als u aan goud denkt, ziet u pracht en praal, paleizen, pure luxe of betoverende juwelen. Verlovingsringen van acredo maken dromen waar. Verlovingsringen van goud zijn gemaakt voor het leven en maken van u een koningin-niet alleen bij de verloving maar iedere dag. Veel mensen leggen de verbinding tussen goud, het waardevolste element , en gelukkige beelden uit verleden en heden: verlovingsringen van goud zijn altijd symbolen van liefde.

Een hoge emotionele waarde: verlovingsringen van goud

De gedachte aan uw verloving doet uw ogen stralen en het liefst wilt u de hele wereld laten delen in deze gevoelens? Dan kiest u voor verlovingsringen in 18 karaats goud (750/-). De gouden tint van deze ringen straalt zoals uw geliefde en betovert de rest van de wereld met een glimlach. 18 Karaats goud maakt uw verlovingsringen nog eleganter, hoogwaardiger en stijlvoller. De zuiverheid en intensiteit van uw liefde maken deel uit van uw liefdesverhouding. U kunt zelf de gemeenschappeljke toekomst

ontwerpen-met verlovingsringen van 18 karaats goud van acredo, uw specialist voor verlovingsringen. Een ruime keuze in aanzoekringen in verschillende legeringen en met passende diamanten zijn bij acredo te vinden.

Niet te overtreffen: individuele verlovingsringen van goud

Een wereld van gouden verlovingsringen gaat voor u open bij acredo en u kunt daar uw lievelingsmodel vinden. Zij het als bestanddeel van een van onze collecties of zelf ontworpen, verlovingsringen van goud zijn altijd fascinerend, eerst als verlovingsring, later als voorzetring. Persoonlijke gouden verlovingsringen zijn als niets anders een spiegel van uw persoonlijkhied. Want ook door uw eigen ontwerp en onze grote keus aan legeringen, diamanten en ringmaten wordt de ring in verbinding gebracht met emoties en herinneringen. In onze partnerwinkels kunt u de juiste maat en de hoogte van uw gouden verlovingsringen testen en de passende diamanten uitzoeken. Gouden verlovingsringen maken u tot een koningspaar van de harten.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring