Verlovingsringen overzicht

 

Diamantringen in grote verscheidenheid bij acredo

Geef uw liefste een betoverende diamantring en toont u daarmee uw unieke en kostbare genegenheid! Want diamanten zijn zeldzaam – zoals uw bijzondere liefde. Bei een huwelijksaanzoek mag een verlovingsring niet ontbreken: een enkele diamant onderstreept de elegantie en romantiek van deze unieke situatie. Zij het romantisch in hartvorm of klassiek met een ronde steen – dankzij het excellente slijpsel straalt de koning van de edelstenen naar alle richtingen, net zoals uw verloofde! Later kunnen diamanten ook in trouwringen, voorzetringen en memoires ingezet worden.

Meer dan een diamantring

Een diamantring betovert niet alleen het bruidspaar maar vertegenwoordigt ook bijzondere waarde. Het zetten van diamanten in een krans aan de zijkant van de ring is een onderstreping van de eenmaligheid van uw liefde.

Indien u beslist voor een hele krans van diamanten, dan is dat een beslissing voor de volkomenheid van uw liefde. Diamanten in de ringscheen geven een persoonlijk accent en onderstrepen de individuele gravure. Een diamant op de voorzetring van de vrouw draagt haar innige stralen naar buiten en laat de rest van de wereld deelhebben aan haar geluk.

Diamantring – zelf ontworpen

De acredo configurator bied u een grote keus aan modellen voor uw diamantringen. U kiest de breedte en de hoogte van de ringen, de gewenste kleur en oppervlakte bewerking en dan nog de stenen naar eigen smaak. Materiaal en model van uw ringen worden zo absoluut uniek. Laat u door onze vakmensen bij u in de buurt inspireren en adviseren. Een zelf geconfigureerde diamantring maakt diepe indruk op uw liefste en legt nog meer nadruk op uw liefde.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring