Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Platina verlovingsringen.

Verlovingsringen van platina

Zij is uniek, zij is de beste beslissing van uw leven en voor u de ster: uw droomvrouw. Verlovingsringen van platina zijn de beste vorm om uw gevoelens uit te drukken. Want verlovingsringen van platina zijn dubbel eenmalig. De combinatie van platina, het edelmetaal dat op aarde zo zelden voorkomt, met diamanten, de zeldzame edelsteen, is niet te overtreffen. Verlovingsringen van platina zijn zo zuiver als geen ander materiaal en stralen als de sterren aan de hemel – voor de eeuwigheid.

Verlovingsringen van platina: samen naar de toekomst

Verlovingsringen van platina zijn veel te kostbaar om ze na de bruiloft niet te dragen. Er zijn nog meer redenen: verlovingsringen van platina zijn bijzonder geschikt om later als voorzetring te dragen. Platina past bij ieder sieraad en kledingstuk en is stevig. Ook als verlovingsringen van platina na een tijd bijgewerkt moeten worden, dit materiaal

verschuift alleeen maar, het slijt niet. Het aangename gewicht van de aanzoekringen van platina is een blijvende herinnering. Glanzend wit, natuurlijk en esthetisch, met verlovingsringen van platina bent u altijd goed gekleed, ook na de bruiloft.

Dubbel of drievoudig eenmalig

De acredo trouwring configurator maakt uw verlovingsringen van platina nog unieker. Door uw eigen ontwerp geeft u de ringen nog een zeer persoonlijke touch. Om het model in platina vast te leggen kiest u de legering, de ringscheen en de zetting zelf. Ook de grootte en de kwaliteit van de stenen kunt u zelf uitzoeken. Grote diamanten, kleine, loepzuiver of fijn wit, aan u de keus. Onze adviseur laat graag de verschillende mogelijkheden zien en luistert naar uw eigen gedachten. Verlovingsringen van platina zullen uw trouwe begeleiding zijn, voor en na de bruiloft.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring