Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Verlovingsringen van witgoud

Verlovingsringen van witgoud

Verloving, bruiloft, huwelijk: dat zijn allemaal bijzondere belevenissen in samenspel en harmonie tussen twee mensen die van elkaar houden. Verlovingsringen van witgoud weerspiegelen deze harmonie. Goud is in de oorspronkelijke vorm te zacht voor het maken van sieraden en heeft een sterke partner nodig. Goud met het helderwitte edelmetaal palladium samengesmolten levert als resultaat het edele witgoud. Verlovingsringen van witgoud zijn dus als gemaakt voor een harmonische liefdesband.

Verlovingsringen van witgoud: drievoudig stralend

Ieder huwelijksaanzoek en iedere bruiloft bezegelen unieke levenstrajecten. De hoogwaardige laag rhodium op uw witgouden verlovingsringen zorgt voor een stralend witte finishing touch. Niet alleen het droompaar en de diamant, ook de ring straalt dan. Witgouden verlovingsringen kunnen ook prima gecombineerd worden, vooral bij horloges en later bij de trouwringen.

Vandaag aan de dag wordt er geen nikkel meer genomen bij het legeren van witgoud, witgouden verlovingsringen zijn goed voor uw huid en voor uw ziel. Bovendien komen briljanten in tijdloos witgoud speciaal goed tot hun recht. Laat u fascineren door deze bijzondere fusie tussen goud en helder edelmetaal.

Uw persoonlijke stijl komt aan het bod

Met behulp van de acredo trouwring configurator kunt u niet alleen makkelijk thuis diverse witgouden verlovingsringen bekijken, maar ook uw eigen ontwerp inbrengen. Konfigureer uw aanzoekring volgens eigen smaak en kies de verschillende elementen van de witgouden verlovingsringen . Grote of kleine diamant, pootjeszetting of glad, wij fabriceren uw witgouden verlovingsringen volgens uw eigen wensen. Samen met uw partner kunt u overleggen en als u vragen heeft, onze vakmensen in onze partnerwinkels staan u graag met advies terzijde. Verlovingsringen van witgoud worden zo een harmonisch geheel, net als de verloving zelf.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring