Switch to your country?

Advies met gevoel

Beleef de kwaliteit van acredo

Wij zijn bij u in de buurt

Wij nemen de tijd voor u.

Het ontwerp van een sieraad is een zaak van vakmanschap, creativiteit en vooral tijd. Wij geven u daarom de raad om met de realisatie van uw plannen 6 maanden van te voren te beginnen, ten laatste 6 weken voor de geplande datum. Onze vakmensen helpen u in de winkel met raad en daad.

Aangezien wij ons intensief bezighouden met u en uw wensen neemt u s.v.p. minstens een uur de tijd hiervoor. Dan wordt het niet alleen raad en daad, maar een belevenis.

Met behulp van onze innovatieve configuratie-technologie ontwerpen wij samen met u en in onze moderne werkplaatsen de modellen van ringen of sieraden. Deze worden niet alleen fotorealistisch afgebeeld maar krijgen ook onmiddelijk een prijskaartje. U krijgt zo een mooi overzicht.

En moet het een keertje heel erg snel gaan, dan is dat voor ons een sportieve uitdaging.

Inspirerende keuze in modellen

Profielen met het hoogste draagcomfort
comfortabele draaggevoel

Een belangrijk onderdeel van het draaggevoel is het profiel van uw ringen.

D.w.z. de dwarsdoorsnede van de ring. Het overzicht van de profielen geeft u informatie over de vele vormen. Deze ontstaan door naar buiten of naar binnen gewelfde vormen of strakke elementen.

Alle profielen van acredo hebben een soft-finish en zijn daardoor bijzonder aangenaam in het dragen.

Ieder profiel heeft een eigen pasvorm. Afhankelijk van hoogte en breedte voelt het dragen anders aan. Wij bieden elk profiel in verschillende breedtes aan; aan u de keus.

Let u ook op de harmonie tussen de proporties van ring en hand. De breedte van de ring speelt ook een rol, voor het geval dat u meerdere ringen aan een vinger gaat dragen.

Overigens hoeven de damesring en de herenring niet precies hetzelfde te zijn; onze adviseurs geven u graag uitleg.

De perfecte maat

Bijna zoals de echte ring

De configuratie biedt ongelofelijke mogelijkheden. Maar aan de andere kant vraagt het ook van u als klant veel beslissingen. U legt vast, hoe hoog en breed de ring moet zijn, de kleur, de maat en met hoeveel stenen gezet. Sommige beslissingen zijn makkelijk, andere weer moeilijk.

Om het u makkelijker te maken bieden wij u bij acredo modelringen aan.

Deze zijn zilverkleurig en precies zo gemaakt als uw droomringen, dezelfde vorm, maat, hoogte en breedte. Nu kunt u ze passen en zien en voelen. De prijs van deze modelringen wordt verrekend met de opdracht.

Voor de fabricage van deze ringen moet u met ongeveer 14 dagen rekenen. Houd hier rekening mee bij uw planning.

Verdere details zoals voegen, stenen, oppervlakte of gravure zijn mogelijk met een bijbetaling.

Mocht u dan zien dat u iets wilt veranderen in uw bestelling, is dat ook mogelijk.

Levertijd

Afspraak maken

Een degelijk advies is voor ons belangrijk. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Neemt u dus de tijd hiervoor.

Mocht u een afspraak willen maken kunt u dat met een van onze acredo partners doen. Speciaal voor avonden en weekends is dit aan te raden.

Graag aanmelden per telefoon, email of online-kalender en u krijgt van ons een bevestiging.

Gedurende deze adviestijd kunnen al uw vragen door een van onze adviseurs beantwoord worden. Zo ontstaat uw droomsieraad-stap voor stap.

Het ringhuwelijk

Het acredo etui

Het overhandigen en bewaren van een sieraad moet gevierd worden. Het acredo etui werd hiervoor gemaakt.

Kleuren in goud en beige vormen het binnenste en voelen heerlijk aan. Uw juweel is goed geborgen. Nog een bijzondere service: u krijgt er een klein ringzakje bij. Het inliggende certificaat geeft u belangrijke tips voor het onderhoud.

Luxe voor uw hele leven

Lievelings sieraad vinden

Zoek uw woonplaats


www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring