Switch to your country?

Liefde telt altijd. Laat ons u adviseren en geniet van onze service. Meer details vindt u HIER.

Elegante diamantringen

Ontdek de wereld van de solitaire ringen

Unieke diamanten verwerkt in vele variaties. Een solitaire ring is altijd een sieraad met uitstraling.

Inspiratie

Aanschuifringen ontdekken

Meer is meer. Solitiaire ringen houden van gezelschap. Laat u door onze collectie Chorus inspireren in uw keus van mooi bij elkaar passende aanschuifringen.

Exclusieve sieraden

Bekijk de meesterwerkjes van acredo

Prachtig stralende diamanten, goud, platina en eersteklas ontwerpen worden een uniek geheel. Laat u meeslepen.

Diamanten oorsieraden

Ontdek moderne klassiekers

Maak uw persoonlijke stijl compleet met diamanten oorsieraden van witgoud, geelgoud of platina. Subtiele, tijdloze luxe.

Individuele sieradensets

Vreugde kado doen

Colliers

Ontwerp een halsketting met hanger

Een leuk decolleté trekt de aandacht. Een collier van acredo is toegevoegde waarde. Elegant en sensueel.

Fijne juwelen

Nu bekijken

Sierlijk en fijntjes zijn deze sieraden een beschaafde verlokking. Laat u verrassen.

Sieraden configurator

Ontwerp zelf

  • 1. Zoek uw lievelingsmodel.

  • 2. Kies kleur en legering.

  • 3. Kies kwaliteit en grootte van de steen.

  • 4. Denk aan de gravure.

Profiteer van onze inspiratie en maak ervan uw persoonlijk lievelingsmodel. Makkelijk en naar eigen smaak.

Sieraden ontwerp met liefde

Wetenswaardige informatie

Geinsprireerd door internationale trends is ieder sieraad van acredo een samengaan van enthousiasme en liefde. Dat garandeert iedere medewerker van onze fabriek in Pforzheim, Duitsland.

Diamanten sieraden

Lievelingen voor eeuwig

Diamanten sieraden in de vorm van oorsieraden, colliers, solitaire ringen, memoire ringen of in de vorm van een trouwring zijn voor een vrouw prachtige bewijzen van liefde. Al eeuwenlang worden vrouwen aangetrokken door glinsterende edelstenen en zijn gefascineerd door fonkelende juwelen. Zuivere grote diamanten vertegenwoordigen het symbool van de liefde. Het verbaast niet dat de diamantring de klassieker is onder de verlovingsringen. Acredo maakt alleen gebruik van de beste diamanten en verwerkt ze perfect. Bezorg uw toekomstige vrouw hartkloppingen – met buitengewone diamanten sieraden van acredo!

Diamanten sieraden in alle vormen en modellen

Sieraden met diamanten zijn geliefd bij iedere vrouw: tijdloos en terughoudend of juist luxueus en opvallend, de verwerking van de diamanten speelt een grote rol. Een loepzuivere en perfect geslepen diamant trekt beslist de aandacht. De zuivere glans voegt extra waarde toe aan het sieraad van de vrouw en laat haar ogen stralen.

Diamanten sieraden kunnen op veel verschillende manieren ontworpen worden en gecombineerd met andere sieraden. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen diamanten sieraden opvallend elegant of juist opwindend trendy gedragen worden. Diamanten zijn altijd een blikvanger!

Diamanten sieraden zelf ontwerpen

Bij acredo krijgt u de kans om uw sieraden zelf te ontwerpen. Met behulp van de acredo trouwringen configurator kunt u passend bij uw trouwringen diamanten sieraden ontwerpen en individueel configureren. Kies de gewenste grootte van de edelstenen uit en de zetwijze; u kunt bijvoorbeeld beslissen voor een halve of een hele krans van diamanten, bovenop de ring of aan de zijkant. Witgoud is bijzonder geschikt voor het zetten van diamanten, zij komen zo prachtig tot gelding. Met behulp van de acredo sieraden configurator kunt u vele variaties thuis bekijken en testen. Vier het leven met diamanten sieraden van acredo!

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring