Switch to your country?

De gravure

Onze tips voor een liefdesbrief

Perfect en uniek in zijn soort

De klassieke gravure in trouwringen

De klassieke gravure bij trouwringen bestaat uit naam en datum aan de binnenkant van de ringscheen. Graag wordt er voor een combinatie van de twee namen van het bruidspaar gekozen en de trouwdatum. De volgorde van de namen ligt dan zo, dat de naam van de bruid als eerste genoemd wordt in de herenring, de naam van de bruidegom in de ring van de bruid. Of u kiest alleen voor de voornaam met de trouwdatum.

Lettertypes voor uw gravure

Acredo biedt u de mogelijkheid om uit 10 verschillende lettertypes te kiezen.


In de configurator zet u onder „persoonlijke data“ gewoon uw tekst. Zodra u een van de lettertypes gekozen hebt, wordt de tekst getoond. Wilt u een nog persoonlijker touch? Wij graveren ook in uw eigen handschrift!

Gravure aan de zijkant van de ringen

Duidelijk zichtbaar – gravure aan de buitenkant

U wilt de hele wereld omarmen en laten deelhebben aan uw geluk? Dan is het een goed idee om de buitenkant van de ring te laten graveren. Hierop past uw naam in hoofdletters – cursief of in drukschrift. Of u kiest voor een spreuk, een liefdesbrief of een gedicht, het geheel ziet er dan uit als een versiering. In combinatie met een diamantje ontstaat er zo een meesterwerkje.

Gravur Symbole

Die klassische Gravur mit Namen und Hochzeits-, Verlobungs- oder Kennenlern-Datum ist Ihnen nicht genug?

Für diesen Fall können Sie bei uns aus diversen Gravur Symbolen wählen:

Herz, Doppelherz, Herz mit Pfeil, Doppelherz mit Pfeil, Unendlichkeitszeichen, verschlungene Ringe und die Taube als Zeichen für Frieden und Verbundenheit stehen als Standard-Symbole zur Verfügung.

De vingerafdruk

Vertel uw verhaal

Waar u elkaar voor het eerst hebt ontmoet, die plaats is onvergetelijk. Waar was de eerste kus? U bent afkomstig van de kust, de ander uit de bergen. Samen hebt u een eigen nest gebouwd.

Dit alles kan weergegeven worden als gegraveerde tekening in uw ringen.

U kunt niet zo erg goed tekenen? Gewoon proberen, het gaat beslist lukken. U moet slechts een zwarte documenten-pen gebruiken, zodat wij uw tekening duidelijk over kunnen nemen.

Gravures naar aanleiding van een geboorte

De geboorte van uw kind, dit onbeschrijfelijke ogenblik, wilt u absoluut vasthouden. Bijzonder mooi is het als u de gravure met een steen laat versieren, een blauwe voor een jongen, een roze voor een meisje.

U kunt nog een symbool toevoegen: een hart, bloem of duif, een engel of een ster.

Geef aan kleine kinderen wortels, aan grote vleugels. Als symbolen een boom en vleugels is ook mogelijk.

De afdruk van een babyvoetje kan ook op een ring worden gegraveerd. Ook een bijzondere tekening van uw kinderen kan zo duurzaam worden vastgehouden. Laat uw fantasie de vrije loop.

Die Stadt Ihrer Liebe

Nieuwste techniek voor uw liefdesboodschap

Wij hebben spcialisten voor de verwerking van uw gravures. Eerst worden de ringen in onze fabriek gemaakt, dan wordt de gravure volgens uw wensen uitgevoerd.

Iedere gravure is precies werk. Voordat de laser zijn werk kan doen moet de ring precies op zijn plaats worden aangebracht. Met uiterste concentratie en fijngevoel wordt uw ontwerp stap voor stap overgenomen en tot slot kritisch gecontroleerd.

Gravures voor ringen enz.

Leg nog eens de nadruk op uw liefde - mt een persoonlijke gravure op uw trouwringen en andere sieraden, zoals verlovingsringen of memoire ringen. Acredo biedt u een grote keuze in lettertypes en mogelijkheden voor een gravure. U kunt met behulp van de acredo laser individuele gravures vereeuwigen. Trouwdatum, naam van de partner, een gedicht of lied, een tekening of de vingerafdruk - bij acredo kan het allemaal.

Traditioneel en/of modern: voorbeelden van gravures voor uw sieraden

Hun liefde in woorden te vatten, dat is voor veel paren niet makkelijk. Met gravures en de voorbeelden van acredo kunt ook u de juiste woorden vinden. Bent u een klassiek type, dan laten de echtparen vaak de trouwdatum en de namen van de partners in hun ringen graveren. In schrijfletters en aan de binnenkant van de ringen is de favoriet.

Deze gravure is romantisch en alleen bestemd voor het paar zelf. Veel bruidsparen willen iets speciaals en met behulp van de moderne techniek worden hun ringen volkomen uniek: de laser techniek tovert uw eigen handschrift aan de binnen- of buitenkant van uw ringen.

Gravures en lettertypes nog persoonlijker

Naast het persoonlijke handschrift biedt acredo nog veel meer mogelijkheden. Voor een individuele gravure hoeft u niet eens woorden te vinden. Uw vingerafdruk, een zelfgemaakte tekening of symbool maakt uw ringen honderd procent bijzonder. Ook een zelf verzonnen gravure, een gedicht of een herinnering aan het eerste rendez-vous maken uw sieraad onvervangbaar. Gravures van acredo zijn een individuele belofte van trouw - met woorden of in beelden, aan de binnen- of buitenkant van de ring, klassiek of modern.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring