Switch to your country?

Onze service

Meer informatie

Onze wensen

Monsterringen

De configuratie maakt onmogelijke dingen mogelijk. Maar u moet de beslissing doen. U legt de hoogte vast, de breedte en de kleur, de maat en de stenen. Sommige beslissingen zijn makkelijk, andere weer moeilijker.


Om de uiteindelijke keuze voor u makkelijker te maken bieden wij bij acredo monsterringen aan.

Deze monsterringen zijn zilverkleurig en hebben dezelfde vorm als uw gekozen trouwringen, ook dezelfde breedte, hoogte en maat. Zo kunt u zelf voelen of het draaggevoel naar tevredenheid is.

Voor het produceren van deze ringen hebben wij ongeveer 14 dagen nodig. Dit tijdsbestek moet u bedenken bij de bestelling van uw trouwringen. De prijs voor deze monsterringen wordt verrekend met de trouwringen.

Mocht u meer details wensen, zoals b.v. voegen, stenen, oppervlakte bewerking of gravure, is dat mogelijk tegen toeslag.

Ziet u bij de monsterringen dat u toch nog veranderingen wenst, dan is dat nog mogelijk bij de bestelling.

Onderhoud van sieraden

Controle van stenen en zettingen

Het grootste gedeelte van de trouwringen heeft vandaag aan de dag een of meerde diamanten.
Bij sieraden hoort de diamant toch al erbij en trekt zo de aandacht.

Dat moet eigenlijk ook zo blijven en daarom moet u de zetting regelmatig laten nakijken door onze vakmensen. Deze service bieden wij graag aan, zodat u lang plezier beleeft aan uw sieraden.

De hardheid van mineralen wordt gemeten in Mohs met behulp van de Mohs scala, die reikt van 1 tot 10.

De diamant, het hardste mineraal, heeft Mohs hardheid 10. Korunde, daartoe wordt de safier gerekend, volgt met Mohs hardheid 9. Dat is de reden waarom deze bij acredo verwerkt worden, behalve natuurlijk om hun schoonheid.

Door mechanische invloeden kunnen zettingen veranderen. U kunt de steen dan verliezen. Om het niet zo ver te laten komen adviseren wij u de zettingen bij onze acredo partners regelmatig na te laten kijken.

Regelmatige opknapbeurten

Verandering van ringmaat

Er zijn vele redenen, waarom de maat van ringen veranderd moet worden. Misschien wilt u de ring aan een andere vinger dragen, of uw vingers veranderen van dag tot dag, of uw gewicht is veranderd.
De doorsnee ringmaat ligt bij vrouwen tussen 50 en 55, bij mannen tussen 58 en 64. Maar er bestaan grote verschillen.

Al naargelang het model van de ring is het weinig of heel veel werk om de maat te veranderen. Het veranderen van een of twee maten is bij een klassieke eenkleurige ring veel makkelijker dan bij een ring met een krans van gezette diamanten. Meestal moet zo’n ring opnieuw gemaakt worden.

Alle veranderingen van ringmaat kunnen wij voor u uitvoeren. Laat u adviseren door onze acredo partners.

Het acredo etui

Afspraken

Een vakkundig en intensief advies vinden wij heel belangrijk voor onze klanten. Wij helpen u graag met raad en daad. Neemt u hiervoor ruim de tijd.

Indien u een afspraak wilt maken met een van onze acredo partners kunt u van te voren afspreken. Vooral voor de tijd op weekends of in de avonduren is dit aan te raden.

De aanmelding kunt u doen per telefoon, per mail of op onze online kalender. U krijgt van ons een bevestiging van uw afspraak. Een van onze vakmensen reserveert ruim tijd voor het gesprek met u, zodat al uw vragen aan het bod komen. Stap voor stap ontwikkelen wij uit uw voorstellingen uw persoonlijk sieraad.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring