Harmonische ringvormen

Klassiek geel of modern wit??

Fijngehalte

Ringscheen en zetting.

Subtiel of opvallend

Wij zijn dol op diamanten

Persoonlijk en van harte

Verlovingsringen met opzet‐zetting

Uw droomring is ontworpen ‐ zo gaat het nu verder

De acredo verlovingsring configurator

U heeft het zelf in de hand. Niet alleen het perfecte moment voor de vraag aller vragen, maar ook het individuele ontwerp van uw verlovingsringen. Zelf ontworpen verlovingsringen zeggen meer dan duizend woorden en leggen de klemtoon op uw ware eenmalige liefde. Zij het als romantische verrassing of als resultaat van samen uitzoeken, het ontwerpen van uw verlovingsringen met behulp van de acredo configurator is makkelijk en plezierig.

Verlovingsringen individueel ontwerpen: zo veelzijdig was het nog nooit

Dankzij de verlovingsring configurator van acredo kunt u een eigen verlovingsring tot in detail zelf ontwerpen. Acredo opent voor u het paradijs van de juwelenwereld. Eerst kiest u het ringmodel, de scheen en het edelmetaal. Dan gaat het verder in de wereld van de edelstenen, de fonkelende diamanten: verschillende maten, zuiverheidsgraden, zettingen en slijpvormen staan klaar om uit te kiezen.

Kies uw favoriet en haal het paradijs bij u thuis binnen – het was nog nooit eenvoudiger om verlovingsringen zelf te ontwerpen!

Verlovingsringen configureren: uw droom wordt werkelijkheid

U heeft de verlovingsring van uw dromen gezien in een Hollywood film of u heeft er allang een beeld van in gedachten? Nu kunt u alles waar maken met behulp van de acredo verlovingsring configurator. Online, stap voor stap en op ieder uur van de dag kunt u eigen verlovingsringen configureren. Heeft u even geen tijd om uw kunstwerk af te maken dan zet u het ontwerp op de wenslijst. Weet u niet verder bij het ontwerpen of heeft u vragen wat betreft de kwaliteit van de ringen of de diamanten, dan kunt u advies aanvragen bij onze partnerwinkels. De aanzoek ligt in uw eigen hand maar bij het ontwerpen van de verlovingsring laten wij u niet alleen. Als de damesring af is kunt u in eeen paar stappen de verlovingsring voor de man ontwerpen. Tip: laat u inspireren door onze actuele collecties.

www.acredo-trouwringen.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring