Graveer ideeën

Onze tips voor je liefdesboodschap

De klassieke trouwring gravure

De klassieke trouwring gravure

De klassieke gravure voor trouwringen is verborgen aan de binnenkant van de ringen en bestaat uit de voornaam en de trouwdatum.

De combinatie van de beide voornamen van de bruid en bruidegom met de trouwdatum is populair. De volgorde van de namen in de ringen kan veranderen. In de damesring wordt eerst de naam van de bruidegom gegeven, in de herenring de naam van de bruid.

De combinatie van de voornaam van de partner met de huwelijksdatum, d.w.z. de naam van de bruidegom in de damesring en de naam van de bruid in de herenring, is ook wijdverbreid.

Lettertypes voor uw gravure

Lettertypes voor uw gravure

Bij acredo bieden wij momenteel een standaard selectie van 10 verschillende rechte en gebogen lettertypes voor uw trouwring of verlovingsring gravures.

Voer gewoon uw gravuretekst in de configurator in onder "Persoonlijke gegevens". Zodra u een van de lettertypes selecteert, zal uw tekst dienovereenkomstig worden weergegeven.

Als u op zoek bent naar een nog persoonlijker alternatief voor het graveren van uw trouwring of verlovingsring, graveren wij ook heel graag in uw eigen handschrift.

Lettertypes voor uw gravure
handwriting
handwriting

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Gravure op de zijkant van de ringen

Een geraffineerde plaats voor de trouwringgravure is het zijoppervlak van de ringen.

Meestal graveren we hier namen en data in. Deze worden vaak aangevuld met een discrete steenzetting of kleine hartjes.

Maar je liefdesverklaring met een "Ik hou van je" is hier ook heel goed op zijn plaats en altijd goed te lezen voor degene voor wie het bedoeld is.

Gravure op de zijkant van de ringen

Duidelijk zichtbaar - de gravure aan de buitenkant

Je zou de hele wereld kunnen omhelzen en je geluk delen? Overweeg dan een trouwring gravure aan de buitenkant van uw ringen.

Hier kunt u uw namen in groot formaat graveren - recht of onder een hoek. Of u kunt kiezen voor een klein gegraveerd huwelijksmotto, een liefdesverhaal of een gedicht dat neerkomt op het versieren van de ringen.

In combinatie met kleine diamanten ontstaat een zeer persoonlijk meesterwerk.

Duidelijk zichtbaar - de gravure aan de buitenkant
Duidelijk zichtbaar - de gravure aan de buitenkant
Symbolen graveren

Symbolen graveren

Is de klassieke trouwring of trouwring met gravure van naam en trouw-, verlovings- of kennismakingsdatum niet genoeg voor u?

In dit geval kunt u kiezen uit verschillende gravuresymbolen:

Hart, dubbel hart, hart met pijl, dubbel hart met pijl, oneindigheidsteken, ineengestrengelde ringen en de duif als teken van vrede en solidariteit zijn verkrijgbaar als standaardsymbolen.

Symbolen graveren

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

De vingerafdruk

De gravure van een vingerafdruk op trouwringen of trouwringen is de school van de gravurekunst en tegelijkertijd hoogst individueel.

Zonder grote woorden, de vingerafdruk symboliseert dat je altijd aan de zijde van je partner staat.

Met behulp van onze lasertechnologie wordt elk detail van uw vingerafdruk in een uitgebreid proces genomen en voor altijd vastgelegd. Elke regel een herinnering aan uw grote liefde.

De vingerafdruk
Vertel je verhaal

Vertel je verhaal

De plek waar jullie elkaar ontmoet hebben is onvergetelijk. Waar heb je voor het eerst gekust? Jij komt van de kust, hij uit de bergen. Nu hebben ze samen een nieuw thuis gevonden.

Dit alles kan worden vastgelegd in een tekening die wij op uw ringen graveren.

Kun je niet zo goed tekenen? Wees moedig. Probeer het eens. Ik weet zeker dat je zult slagen. Het enige belangrijke is dat u een zwarte documentstift gebruikt voor uw sjabloon, zodat wij het goed kunnen overnemen.

Vertel je verhaal
Geboorte gravures

Geboorte gravures

De geboorte van je kind heeft je recht in je hart geraakt. Je wilt wanhopig graag het moment vastleggen.

Het is vooral mooi als u de gravure versiert met een steen die past bij het geslacht van uw kind: Blauw voor een zoon, roze voor een dochter.

Voeg een symbool toe aan de naam en de geboortedatum: Hart, bloem, duif, engel of ster.

Als kinderen klein zijn, geef ze wortels, als ze groot zijn, geef ze vleugels. Wat dacht je van een boom en vleugels als symbool?

De afdruk van een baby's voetje siert menig kinderkamer. Heb je er ooit aan gedacht om het op een ring te laten graveren? Of u zou een bijzonder mooie tekening van uw kinderen op een heel bijzondere manier kunnen vereeuwigen. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding.

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

engravingCity

De stad van je liefde

engravingCity

Innovatieve technologie voor uw liefdesboodschap

Wij hebben specialisten voor de realisatie van uw graveerideeën. Nadat uw ringen in onze manufactuur zijn gemaakt, zetten zij uw ontwerpen om in werkelijkheid.

Elke gravure is precisiewerk. De ring moet exact gepositioneerd zijn voordat de laser zijn werk begint. Concentratie en een zeker instinct zijn onontbeerlijk. Uw ontwerp wordt stap voor stap in de ring overgebracht en aan het eind met een kritisch oog gecontroleerd.

Innovatieve technologie voor uw liefdesboodschap

Gravures voor ringen & co.

Breng uw unieke liefde tot uiting - met een persoonlijke gravure op uw trouwringen of andere sieraden zoals verlovingsringen of memoire ringen. Naast een verscheidenheid aan lettertypes en graveerideeën, biedt acredo u de mogelijkheid om individuele gravures voor altijd op uw sieraad te laten vereeuwigen met behulp van lasergravure. Of het nu gaat om de huwelijksdatum en de naam van de partner, het couplet van een gedicht of van het lied dat ze samen zingen, foto's of vingerafdrukken - bij acredo kunt u uw wensen voor een individuele gravure de vrije loop laten.

Traditie vs. moderniteit: graveervoorbeelden voor uw juwelen

Veel koppels vinden het moeilijk om hun liefde onder woorden te brengen. Maar met graveervoorbeelden van acredo kunt u de juiste woorden vinden als het om liefde gaat. Als u van klassiek houdt, laten paren vaak de trouwdatum en de naam van hun partner in hun ringen graveren. Cursief schrift en gravure aan de binnenkant zijn het populairst en hebben hun waarde bewezen.

Deze gravure is romantisch en alleen voor het bruidspaar. Veel paren vinden het echter ook ongewoonder en maken hun trouwringen uniek met een gravure. En de moderne technologie maakt het mogelijk: met behulp van de nieuwste technieken en lasers tovert acredo uw persoonlijke handschrift aan de binnen- of buitenkant van uw ring.

Graveerlettertypes zijn nu nog persoonlijker

Naast het persoonlijke handschrift biedt acredo nog vele andere mogelijkheden voor individuele gravures. En je hoeft je liefde niet eens in woorden uit te drukken om het te doen. Met een vingerafdruk, een zelfgeschilderde foto of een bordje wordt uw sieraad honderd procent speciaal. Maar ook een zelf ontworpen gravure, zelfgeschreven regels of de herinnering aan de eerste keer dat u elkaar ontmoette, maken uw sieraad onvervangbaar. Gravures van acredo zijn een individuele eed van trouw - of het nu met woorden of afbeeldingen is, binnen of buiten de ring, klassiek of modern!