Advies met hart

Ervaar de acredo kwaliteit

U kunt ons vinden in uw buurt

Het merk acredo is meer dan 90 keer vertegenwoordigd in 16 landen. Onze aanwezigheid is bijzonder sterk in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. U vindt ons altijd bij u in de buurt.

Onze partners zijn specialisten in trouwringen, verlovingsringen, diamanten en juwelen. Met grote inzet houden zij zich elke dag met deze mooie onderwerpen bezig.

De kennis die wij hebben opgedaan, geven wij graag aan u door. Ons doel is om samen met u het perfecte sieraad voor u te creëren. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

pages.consulting
consultation
We nemen de tijd voor je

We nemen de tijd voor je

De creatie van een juweel vereist niet alleen vakmanschap en creativiteit, maar vooral ook tijd.

Daarom raden wij u aan uw project ten vroegste 6 maanden, maar ten laatste 6 weken voor de geplande datum te starten. Onze deskundigen zullen u bijstaan met ideeën en suggesties.

Omdat wij ons intensief met u en uw wensen bezighouden, duurt een consult minimaal 1 uur. Houdt u in uw planning rekening met deze periode en laat de raadpleging een ervaring zijn.

Met behulp van onze innovatieve configuratietechnologie ontwikkelen wij samen met u ring- en juwelenmodellen op moderne werkstations. Deze worden niet alleen fotorealistisch weergegeven. Ze zijn ook meteen geprijsd. Dus je hebt altijd een overzicht.

En als het snel moet, zien wij dat als een sportieve uitdaging.

Inspirerende verscheidenheid van modellen

Alle acredo-modellen dienen als inspiratiebron voor uw individuele ringen en juwelen.

Om u een perfect overzicht van de mogelijkheden te geven, presenteren onze acredo partners een verscheidenheid van modellen in hun winkels. In de vitrines schitteren de edelstenen in competitie.

U vindt er juwelen die bij uw stijl passen, van natuurlijk tot elegant tot stoer. Of laat u inspireren door ringen met briljant geslepen diamanten, kostbaar platina en uitstekende diamanten. Een bijzonder sterk punt van acredo zijn de ringensets die verlovingsring, trouwring en memorie-ring vanaf het begin combineren.

U kiest uw favoriete modellen uit deze variëteit. Daarna kunt u de modellen van dichtbij bekijken en voelen in onze comfortabele consultatiestations.

Het is voor ons belangrijk dat u tijdens het consult een gevoel voor het sieraad ontwikkelt. Want alleen wat goed voelt, zal met plezier gedragen worden.

pages.consulting
Profielen met het hoogste draagcomfort

Profielen met het hoogste draagcomfort

Een belangrijk criterium voor het latere draagcomfort van uw ringen is het profiel. Dit beschrijft de doorsnede door de ring.

Ons profieloverzicht geeft u een overzicht van de verscheidenheid aan vormen die ontstaan uit naar buiten of naar binnen gebogen of rechte elementen. Alle profielen van acredo worden gekenmerkt door een bijzonder hoog draagcomfort dankzij de zachte overgang van de zijvlakken.

Elk profiel heeft zijn eigen pasvorm. Afhankelijk van de hoogte en breedte, kunnen ringen heel verschillend aanvoelen. Daarom houden wij elk profiel in verschillende breedtes voor u. Probeer uit wat je favoriet is.

Houdt u rekening met de evenwichtige verhouding van de ring tot uw vingers. De breedte van de ring hangt ook af van het feit of u één, twee of drie ringen boven elkaar aan één vinger wilt dragen.

Trouwens: ook bij trouwringen hoeven dames- en herenringen niet per se hetzelfde te zijn. Onze adviseurs leggen u graag de verschillende profielen uit.

De perfecte ringmaat

Om op betrouwbare wijze de juiste ringmaat te bepalen, beschikken de acredo-partners over ringmaatsets met verschillende profielen.

De passing van een inwendig gewelfd profiel verschilt aanzienlijk van de passing van een inwendig recht profiel. Een gebogen profiel glijdt gemakkelijker over de vinger, een recht profiel zwaarder.

Bij het bepalen van de ringmaat moet ook rekening worden gehouden met de breedte van de ringrail, net als met de proportie van de vinger.

Wij houden al deze criteria in gedachten wanneer we samen met u de ringmaat bepalen die u het beste lijkt. Onze partners zijn uitgerust met alle mogelijke meetinstrumenten om u gedetailleerd te adviseren. Maar uiteindelijk, kan alleen jij beslissen.

pages.consulting

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Bijna zoals het origineel - monsterringen

Bijna zoals het origineel - monsterringen

De configuratie biedt ongelooflijke mogelijkheden. Aan de andere kant vraagt het ook veel beslissingen van u als klant. U beslist over de hoogte, breedte, kleur, ringmaat, steenzetting, enz. Sommige beslissingen zijn gemakkelijker, andere moeilijker. Sommige beslissingen zijn makkelijker, andere moeilijker.

Om u in dit proces zo goed mogelijk te ondersteunen en alle onzekerheid weg te nemen, bieden wij u bij acredo voorbeeldringen aan.

Deze voorbeeldringen zijn zilverkleurig en lijken qua vorm, breedte, hoogte en ringmaat op uw droomringen, zodat u een perfecte draagervaring kunt ontwikkelen.

We hebben ongeveer 14 dagen nodig om deze ringen te produceren. Deze periode moet in aanmerking worden genomen bij het plannen van de aankoop van uw ringen. De prijs van de monsterringen kan worden verrekend met de bestelling.

Indien u meer details wenst, zoals voegen, steenzetting, afwerking of gravure, is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Als u via de monsterringen bepaalt dat u wijzigingen wenst, houden wij daar bij uw bestelling graag rekening mee.

De leveringstermijn

Elk acredo product wordt absoluut individueel vervaardigd in onze fabriek.

Daarom hebben we tussen de 2 en 5 weken nodig voor het fabricageproces. De duur hangt enerzijds af van het model en anderzijds van de bezettingsgraad van de fabriek.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst en betaald, gaat deze online in productie. Dit is een van onze sterke punten. Uw bestelling wordt precies volgens uw configuratie vervaardigd, gecontroleerd en naar de acredo-partner gestuurd. Daar kunt u uw droomstukken vol vreugde in ontvangst nemen.

Als u vooraf voor monsterringen kiest, zal de totale tijd met 2 tot 4 weken toenemen. Daarom raden wij u aan ruim van tevoren te plannen.

Maar als u zich toch moet haasten, zullen we alles uit de kast halen. Het gaat tenslotte allemaal om liefde.

pages.consulting
De afspraak

De afspraak

Het verstrekken van diepgaand en authentiek advies aan onze klanten is erg belangrijk voor ons. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Neemt u daarom de tijd voor uw consultatie.

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat van tevoren regelen met de acredo-partners. Vooral voor raadplegingen 's avonds en in het weekend raden wij u aan een afspraak te maken.

U meldt zich aan per telefoon, e-mail of met de online agenda en wij sturen u een bevestiging van uw afspraak.

Een van onze adviseurs zal ruim de tijd nemen voor het gesprek met u, zodat alle vragen in detail kunnen worden opgehelderd. Stap voor stap ontwikkelen we samen uit uw ideeën uw heel persoonlijk juweel.

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

De ring bruiloft

Zelfs het creatieve proces van het creëren van de juwelen met behulp van de configurator is iets bijzonders.

Nog specialer is het moment waarop u uw persoonlijke ringen of uw individuele sieraad voor het eerst in uw handen houdt.

Telkens weer zijn er ontroerende momenten in onze winkels. Daarom noemen we dit moment het ringhuwelijk.

Wij willen van het ringhuwelijk een belevenis voor u maken. Daarom vragen wij u om een beetje tijd. Het is ideaal om van tevoren een afspraak te maken, zodat u uw droomjuwelen in alle rust kunt bekijken en de symbolische kracht ervan kunt voelen. Het is het beste om een afspraak te maken wanneer u uw bestelling plaatst.

pages.consulting
Das acredo Etui

Das acredo Etui

Het overhandigen en opbergen van een juweel moet gevierd worden. De acredo koffer is speciaal voor dit doel gemaakt.

Goud- en beigetinten spelen rond het sieraad, maar laten het toch de hoofdrol spelen. Het binnenmateriaal voelt uitstekend aan. Het voelt zacht en flatteus aan. Uw juwelen zijn perfect beschermd.

Als speciale service ontvangt u een extra klein ringentasje voor trouwringen om ze veilig te bewaren. Op het bijgevoegde certificaat staan enkele belangrijke verzorgingstips.