Hoge kwaliteit juwelen sets  | acredo

Hoogwaardige Juwelen sets

De verjaardag, de trouwdag, de nakomelingen, de promotie. Individuele juwelensets zijn altijd een leuk cadeau-idee.

Ontdek individuele juwelensets met stijlvolle combinaties van halskettingen, armbanden, oorsieraden en prachtige ringcreaties.

Combineer uw perfecte juwelenset naar hartelust. De bijpassende juwelen vindt u hier.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Individuele juwelen sets

Een juwelenset bestaat uit juwelen waarvan het ontwerp perfect op elkaar is afgestemd. Gewoonlijk bestaat de juwelenset uit een ring, oorbellen en een halsketting met hanger. Als er een armband aan de set kan worden toegevoegd, des te beter.

Hoge kwaliteit en individueel

Juwelensets van acredo hebben verschillende voordelen. Enerzijds zijn ze van hoge kwaliteit, want elke juwelenset wordt in onze fabriek in Duitsland met precisie, perfectie en veel liefde vervaardigd.
Ten tweede kunnen de afzonderlijke juwelen van de juwelenset afzonderlijk worden samengesteld. Combineer dus naar hartelust ringen, kettingen en oorbellen om uw favoriete set samen te stellen.
Bovendien kan elk sieraad met behulp van de configurator individueel worden veranderd en, indien mogelijk, worden voorzien van een persoonlijke gravure. Unieker dan dit wordt het niet.

Klassiek & Design

U kunt kiezen tussen klassieke juwelensets met solitaire ringen, solitaire oorstekers en een diamanten halsketting of designgerichte juwelensets met juwelen die zijn afgestemd op bijzonder geslaagde verlovingsring- en trouwringontwerpen. Tegelijkertijd is draagcomfort erg belangrijk voor ons. Wij willen dat u elke dag van uw sieradenset geniet en ze zo vaak mogelijk draagt.

Het perfecte geschenk

Of u de juwelen nu meteen als set koopt of ze geleidelijk aanvult, de juwelenset zal u altijd herinneren aan kostbare momenten in uw leven. Een juwelenset of de afzonderlijke onderdelen ervan zijn altijd een uitstekend geschenk. Daar zijn genoeg gelegenheden voor. De volgende verjaardag, huwelijksverjaardag of Kerstmis zullen zeker komen. Met een juwelenset stelt u zich voor één keer gerust en kunt u met een gerust gemoed uitkijken naar de volgende gelegenheid.