Ringensets - inspirerend en individueel | acredo

Ringsets met memoire ring

Ringsets met een memorie ring van acredo zijn inspirerend en absoluut individueel. Zij verenigen de gelukkige momenten van het leven in absolute harmonie.

Ontwerp uw ring in één of meer kleuren, in goud of platina, alleen of met een memo-ring. Twee, drie of meer ringen aan één vinger? Heel makkelijk voor te stellen met de ringensets van acredo.

Ringsets van acredo zijn meer dan een geheel. Denk aan later nu. Vrouwen houden van cadeaus.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Ringsets - inspirerend en individueel

Bent u de bruiloft aan het plannen en op zoek naar inspiratie over hoe verlovingsring, trouwring en memorie ring er samen uitzien? Blader door onze catalogus en laat uw gedachten de vrije loop.

Onze ringensets bestaan uit een solitaire diamanten ring met een grote diamant in het midden of een memoire ring met vele kleine diamanten voor de verlovingsring.
Deze wordt geflankeerd door een gewone trouwring. Of de trouwring wordt ook versierd met briljantgeslepen of princess- of baguettegeslepen diamanten. Soms is de memoirring echter ook de trouwring voor de dame.

2 - 4 ringen in een set

Een ringenset met of zonder memo-ring kan dus bestaan uit 2 ringen voor de dame tot een totaal van 4 ringen voor dame en heer. Naast de elegante eenkleurige varianten zijn bij acredo ook creatieve variaties in verschillende goudkleuren of legeringen mogelijk. Zelfs gekleurde diamanten worden in onze ringensets gezet. Dit geeft u talloze mogelijkheden om een unieke ringenset te creëren met of zonder memoire ring.

Ringsets Made in GermanyAlle ringen in de ringen sets zijn gemaakt in onze fabriek in Duitsland met veel aandacht voor detail. Vele handen van onze specialisten en de nieuwste technologie zijn betrokken bij de creatie ervan. Dit zorgt ervoor dat ons bruidspaar 100% individuele ringen van topkwaliteit ontvangt en er een leven lang van kan genieten.

Laat u inspireren door de verschillende combinaties van ringensets. Er is zeker iets voor elke stijl. Of het nu gaat om meer gereserveerde gladde ringen met kleinere diamanten tot grote diamanten voor het grote podium. Wij maken het allemaal mogelijk. Bezoek een van onze vestigingen bij u in de buurt en laat u door ons adviseren. We kijken ernaar uit u te zien.