Trouwringen en Signature Goud | acredo

Signature trouwringen Uniek

Tijdloze schoonheid en tijdgeest. Deze twee eisen worden verenigd door de unieke trouwringen in de acredo Signature legering.

Afhankelijk van de lichtinval lijkt hij wit-roze met een zweem van beige. Enerzijds past het daardoor perfect bij acredo, terwijl anderzijds trouwringen in Signature Gold ingetogen en elegant overkomen. Perfect voor uitzonderlijke trouwringen of trouwringen die u een leven lang zullen vergezellen.

De edele tint van Signature trouwringen is verkrijgbaar in de fijnheden 585/- en 750/. Als u van meerkleurig houdt, raden wij een combinatie met witgoud of platina aan.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Handtekening - 100% acredo

Het moest iets speciaals zijn. Een unieke legering die onze deskundigheid en passie voor goud weerspiegelt. Elegant en casual zoals acredo's ontwerp motto. Het resultaat is acredo Signature. De handtekening onder de acredo legeringen, als het ware, die volledig staat voor het merk.

Er is een lang ontwikkelingsproces aan voorafgegaan waarbij alle specialisten betrokken waren. De ontwerpers, de strategie, de gieterij - allen droegen hun kennis bij aan de ontwikkeling van de exclusieve acredolegering. Eindeloze tests waren nodig totdat de nieuwe goudkleur was geboren. De inspanningen hebben vruchten afgeworpen. Signature overtuigt met zijn tijdloos elegante uitstraling in de fijnheden 585/- en 750/-.

Signature - de ontwerpmogelijkheden

Laat u inspireren door de vele verschillende modellen in onze catalogus en kies uw favoriete model(len) in de Signature goudlegering. In de volgende stap kunt u de ringen tot in het kleinste detail veranderen om absoluut individuele trouwringen te maken.

Met acredo Signature zijn alle oppervlaktestructuren mogelijk - van gepolijst tot gehamerd tot geplet of glamour. De ringen kunnen in één of meer kleuren worden uitgevoerd. In het laatste geval is de combinatie met witte edele metalen zoals witgoud, grijs goud of platina bijzonder aan te bevelen.

Romantische ringen worden gecreëerd met de acredo Signature legering wanneer een parelmoerverbinding als ontwerpelement wordt gekozen. Stralende accenten zijn speciaal gezet met witte diamanten. De combinatie met cognackleurige diamanten heeft een zeer natuurlijk effect en haakt op speelse wijze in op de trend "mens en natuur".

Handtekening - Made in Germany

Zodra het ontwerp en de gravure van de ringen zijn bepaald, worden zij in onze fabriek in Pforzheim met veel aandacht voor detail vervaardigd. Daar wordt de acredo Signature-legering in eigen huis gegoten en wordt de kwaliteit voortdurend gecontroleerd. Duurzaamheid is voor ons een punt van zorg. Daarom is egf Manufaktur al jaren RJC-gecertificeerd en zijn de toeleveringsketens transparant. Na het gieten wordt het edelmetaal verschillende malen gewalst om de voor trouwringen vereiste hardheid te bereiken. Daarna wordt hij gedraaid en worden de ringen door de goudsmeden afgewerkt. Zodra de Signature ringen de individuele gravure hebben gekregen en de laatste inspectie hebben doorstaan, zijn ze klaar voor het prachtige moment waarop de bruid en bruidegom de trouwringen voor de eerste keer in hun handen houden.