Zwarte Trouwringe | acredo

Zwart Trouwringen

Wij worden magisch aangetrokken door zwarte trouwringen. Zwart is elegant en dominant tegelijk.

Een subtiel zwart accent wordt gecreëerd door zwarte diamanten die in goud of platina zijn gezet. Het gebruik van koolstof maakt het statement sterker.

Elegant of rockabilly - de keuze is aan jou.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Zwarte trouwringen

De kleur zwart

Zwart is de kleur van elegantie, ingetogenheid en eenvoud. Zwart is magie. Zwart is design. Veel ontwerpers verklaren zwart als hun favoriete kledingkleur. De "little black dress", de tijdloze klassieker die in 1926 door Coco Chanel werd gecreëerd, werd aanvankelijk als revolutionair beschouwd vanwege de kleur en werd vervolgens beroemd.

Zwarte trouwringen

Trouwringen met zwarte details zoals carbon of zwarte diamanten hebben die elegante uitstraling. Aan de andere kant zijn ze magisch met een mysterieuze uitstraling. Zwarte trouwringen, of trouwringen, stralen kracht, dominantie en autoriteit uit. Het zijn ringen voor stoere jongens met een rockende stijl.

Zwarte trouwringen & ontwerp trouwring

Het ontwerpen van zwarte trouwringen is eenvoudig. Selecteer gewoon uw favoriete model in de catalogus, open de zwarte trouwringen met de configurator en breng de gewenste wijzigingen aan in de vorm, kleur, legering of steenzetting. Of u kunt een van onze deskundige lokale partners om advies vragen en de ringmaten laten bepalen. Jullie unieke zwarte trouwringen worden met liefde vervaardigd in onze fabriek in Duitsland.