Verlovingsringen | Uniek voor je liefde | acredo

Verlovingsringen inspirerend & uniek

De verloving is een van de mooiste momenten in het leven. En de verlovingsring is daar een essentieel onderdeel van.

Als meisje al dromen vrouwen van het moment waarop het doosje opengaat en de verlovingsring glinsterend tevoorschijn komt. Gepresenteerd door haar liefje, natuurlijk.

Voor dit moment en voor de rest van uw leven, tonen wij u een grote verscheidenheid van de mooiste verlovingsringen. Kies gewoon uw favoriete model en wij geven u graag advies.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsringen van acredo - Perfect voor ware liefde

"Wil je met me trouwen?" - de vraag aller vragen. Het "Ja, ik wil", het perfecte moment en ook een unieke verlovingsring mogen op deze dag natuurlijk niet ontbreken. De gewoonte om het huwelijksaanzoek symbolisch te ondersteunen met een verlovingsring bestaat al sinds de oudheid. Ook al waren verlovingsringen vroeger vooral bedoeld om de bruidsschat veilig te stellen, toch zijn ze altijd beschouwd als een teken van bijzondere liefde en verbintenis. Of het nu als een romantische verrassing voor de geliefde is of samen gekozen, aanzoekringen doen elke vrouw stralen. Omdat ze staan voor een gedeelde toekomst met de persoon van wie je houdt.

Aanzoeksringen van acredo: de perfecte aanvulling op uw trouwringen

Klassieke verlovingsringen zijn meestal solitair met één enkele diamant. In de Verenigde Staten heeft de solitaire een lange traditie en bij de aankoop ervan worden kosten noch moeite gespaard. Een verlovingsring kan tot drie maandsalarissen kosten. Ook in Duitsland wordt de verlovingsring meer en meer een trend - een trend die niet meer weg te denken is. Want ook na het huwelijk kan de verlovingsring nog door de bruid gedragen worden als een ring voor de ring.

Daartoe verhuist de verlovingsring van de linker- naar de rechtervinger en moet hij visueel overeenstemmen met de trouwringen. Door de tijdloze materialen zoals platina, goud en witgoud, de eenvoudige zetting van de diamant en de op de trouwringen afgestemde profielvormen, harmoniëren verlovingsringen van acredo zeer goed met uw latere trouwringen. Versier uzelf extra met uw aanzoekring, vooral bij speciale gelegenheden, en geef op de best mogelijke manier uiting aan uw geluk.

Het ontwerp van de verlovingsringen ligt in jullie handen.

Betover uw geliefde met een zelf ontworpen verlovingsring en maak uw huwelijksaanzoek op deze manier nog persoonlijker. Met behulp van de acredo trouwringconfigurator kunt u de voorstelring precies aanpassen aan de stijl van uw partner en nog eens duidelijk maken hoe uniek zij is. Maar samen ontworpen verlovingsringen zijn ook iets speciaals. Met de acredo trouwringconfigurator zijn ze het resultaat van gedeelde verbeelding, ideeën en compromissen. De acredoadviseurs in onze talrijke vestigingen staan altijd klaar om u te helpen bij het configureren van uw verlovingsringen en u te adviseren over de verschillende materialen en de passende zetting van de diamant. Op die manier zullen jullie individuele verlovingsringen een leven lang plezier hebben en het eerste symbool zijn van de band van jullie huwelijk.