Solitaire Ringen: Grote Selectie Solitaires

Solitaire Verlovingsringen

Solitaire - de collectie die de solitaire ring herinterpreteert

Solitaire ringen zijn echte klassiekers. Laat onze selectie u inspireren.

Niet alleen essentieel voor betrokkenheid. Ook altijd een mooi geschenk en een uniek symbool van genegenheid.

Beschouw onze solitaire modellen als een suggestie van waaruit u uw persoonlijke verlovingsring ontwikkelt.

Bij een solitaire ring ligt de nadruk op één enkele edelsteen.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

De solitaire

De oorspronkelijke betekenis van het woord solitaire als eenling in relatie tot je speciale liefde is duidelijk dubbelzinnig. Want zo wil je je genegenheid benadrukken met het geschenk van een solitaire aan je partner: Om in de toekomst niet langer een eenling te zijn, maar samen te wandelen op vertrouwde paden. De diamant in de solitaire ring is het stralende middelpunt. Als de centrale edelsteen op de solitaire, gezet met vier of zes klauwen, doet hij niet alleen het hart van uw geliefde gloeien, maar ook de hele wereld.

De solitaire als verlovingsring

Hoewel prins William en hertogin Catherine hun verloving aan het publiek aankondigden met de saffieren blauwe ring van Lady Diana, heeft de solitaire de saffieren ring al lang geleden vervangen als verlovingsring. Omdat zijn uitstraling gewoon onmogelijk te weerstaan is. De fonkelende diamant wordt niet verborgen door de tandzetting en absorbeert zo het licht uit alle richtingen. Een witte bezelzetting vergroot de diamant visueel omdat het menselijk oog geen grenzen meer waarneemt tussen de zetting en de steen en ze in elkaar laat overvloeien. Zoals de liefde in je hart. Natuurlijk kunt u ook na uw huwelijk van de fonkelende solitaire blijven genieten. Je kunt hem als ring dragen of aan een andere vinger. De solitaire is te mooi om na de bruiloft weg te leggen!
Een witte bezelzetting vergroot de diamant visueel omdat het menselijk oog geen grenzen meer waarneemt tussen de zetting en de steen en ze in elkaar laat overvloeien. Net als de liefde in je hart. Natuurlijk kunt u ook na uw huwelijk van de fonkelende solitaire blijven genieten. Je kunt hem als ring dragen of aan een andere vinger. De solitaire is te mooi om na de bruiloft weg te leggen!

Configureer zelf het uitzicht van uw solitaire.

Ontwerp de solitaire zelf met de acredo trouwringconfigurator en geef uitdrukking aan de grote betekenis van jullie verloving. Vooral met de solitaire heb je tal van, moderne opties. Als de klassieke vorm van de diamanten niet spannend genoeg voor u is, kijk dan eens naar andere, trendy ringstijlen zoals de "Cordial" collectie, die verborgen of aanstootgevend gewijd is aan het thema van de harten. Bovendien hoeft u niet langer te kiezen voor de traditionele briljant slijpvorm, maar kunt u ook kiezen voor een prinses- of baguetteslijpvorm. Met de acredo configurator kunt u gemakkelijk stap voor stap uw solitaire ontwerpen: U kiest uw favoriete ontwerp en beslist vervolgens over de kleur, de legering, de diamant, de kwaliteit en de grootte. Als u het spoor bijster bent, geven wij u graag advies op onze locaties, zelfs bij u in de buurt. Verover het hart van uw droomvrouw met een individueel ontworpen solitaire van acredo.