Onze service

Uw voordeel

Onze zorg

Ringen, oorbellen en halskettingen vergezellen ons in ons turbulente dagelijkse leven. Om de glans van de edele metalen en de schittering van de stenen te behouden, bevelen wij een regelmatig onderhoud en controles aan.

Het is onze zorg dat u heel lang plezier beleeft aan uw juwelen. Zij hebben niet alleen een materiële waarde, maar zijn ook verbonden met ontelbare dierbare herinneringen.

Bezoek ons en maak gebruik van onze service. We kijken ernaar uit u te zien.

pages.aboutService
tools
Monsterringen

Monsterringen

De configuratie biedt ongelooflijke mogelijkheden. Aan de andere kant vraagt het ook veel beslissingen van u als klant. U beslist over de hoogte, breedte, kleur, ringmaat, steenzetting, enz. Sommige beslissingen zijn gemakkelijker, andere moeilijker. Sommige beslissingen zijn makkelijker, andere moeilijker.

Om u in dit proces zo goed mogelijk te ondersteunen en alle onzekerheid weg te nemen, bieden wij u bij acredo voorbeeldringen aan.

Deze voorbeeldringen zijn zilverkleurig en lijken qua vorm, breedte, hoogte en ringmaat op uw droomringen, zodat u een perfecte draagervaring kunt ontwikkelen.

We hebben ongeveer 14 dagen nodig om deze ringen te produceren. Deze periode moet in aanmerking worden genomen bij het plannen van de aankoop van uw ringen. De prijs van de monsterringen kan met de bestelling worden verrekend.

Indien u meer details wenst, zoals voegen, steenzetting, afwerking of gravure, is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Als u via de monsterringen bepaalt dat u wijzigingen wenst, houden wij daar bij uw bestelling graag rekening mee.

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

met

Trouwringen en verlovingsringen worden in het dagelijks leven zwaar belast. We dragen ze altijd en overal, we willen immers de symbolische kracht van de liefde altijd voelen.

Onze handen zijn de hele dag in actie. We doen huishoudelijk werk, duwen op deurknoppen, pakken trapleuningen vast, enz... Dit alles laat sporen na op onze juwelen, vooral op de ringen.

Daarom raden wij u aan uw acredo partner van tijd tot tijd te bezoeken. Laat de juwelen niet alleen controleren, maar laat ze ook professioneel reinigen.

Voor de regelmatige verzorging van uw sieraden thuis, ontvangt u bij de acredo etui een poetsdoek en zelfs een matte spons voor trouwringen. Hiermee kunt u zelf het prachtige oppervlak van matte ringen herstellen.

Verder is het aan te bevelen uw gouden sieraden van tijd tot tijd in een warm waterbad te leggen en ze daarna met de polijstdoek af te drogen.

Bewaar juwelen altijd gescheiden van elkaar in zachte materialen. Ze zullen je dankbaar zijn en ze zullen sprankelend blijven.

pages.aboutService
Controle van de steen en de zetting

Controle van de steen en de zetting

De overgrote meerderheid van de trouwringen heeft tegenwoordig één of meer stenen. In juwelen is de steen hoe dan ook een overheersend designelement dat alle ogen trekt.

Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, moet u de steen en de zetting regelmatig door onze deskundigen laten onderzoeken. Wij bieden u deze service graag aan om ervoor te zorgen dat u van uw sieraad kunt blijven genieten.

De hardheid van mineralen wordt gemeten met behulp van de schaal van Mohs in Mohs. De schaal loopt van 1 tot 10.

De diamant, het hardste mineraal, heeft een Mohs hardheid van 10. Korund, waartoe ook saffieren behoren, volgt met een Mohs hardheid van 9. Behalve dat ze mooi zijn, is dit de reden waarom ze bij acredo worden gebruikt.

Als gevolg van mechanische invloeden kunnen de instellingen veranderen. Steenverlies dreigt. Om dit scenario te vermijden, raden wij u aan ze regelmatig te laten controleren op de acredo locatie.

Professionele renovatie

Het leven laat zijn sporen na, niet alleen op ons mensen, maar vooral op ringen. In de loop van de tijd wordt een aanvankelijk gepolijst oppervlak matter, een aanvankelijk mat oppervlak gepolijster.

De omvang van de slijtagesporen varieert van materiaal tot materiaal, afhankelijk van de hardheid. Dit heeft gevolgen voor de mogelijkheden van renovatie.

Bij het opknappen van goud worden flinterdunne laagjes materiaal verwijderd, terwijl bij metalen van de platinagroep, zoals palladium en platina, het oppervlak met nauwelijks enige schuring kan worden hersteld.

Als uw juwelen blootgesteld zijn geweest aan zware slijtage en u ze weer wilt laten schitteren in hun oorspronkelijke pracht, bieden wij u professionele opknapbeurten door onze vakmensen in de manufactuur.

pages.aboutService

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Veranderen van ringmaat

Veranderen van ringmaat

Er zijn vele redenen waarom een ringmaat kan veranderen. Misschien heb je besloten om de ring aan een andere vinger te dragen. Misschien veranderen uw vingers naargelang het uur van de dag - 's morgens zijn ze slanker, 's avonds breder. Misschien bent u aangekomen of afgevallen.

De typische ringmaat voor vrouwen varieert tussen 50 en 55, voor mannen tussen 58 en 64. Daarboven en daaronder is er een breed scala aan ringmaten.

Afhankelijk van het ringmodel kost het veranderen van de ringmaat meer of minder moeite. Een klassieke ring met één of twee cijfers veranderen is veel gemakkelijker dan een ring met diamant. In de regel moet deze ring opnieuw gemaakt worden.

Wij voeren alle veranderingen van de ringmaat voor u uit. Raadpleeg onze specialisten ter plaatse voor gedetailleerd advies.

De acredo ringendoos

Het overhandigen en opbergen van een juweel moet gevierd worden. De acredo koffer is speciaal voor dit doel gemaakt.

Goud- en beigetinten spelen rond het sieraad, maar laten het toch de hoofdrol spelen. Het binnenmateriaal voelt uitstekend aan. Het voelt zacht en flatteus aan. Uw juwelen zijn dus optimaal beschermd.

Als speciale service ontvangt u een extra klein ringentasje voor trouwringen om ze veilig te bewaren. Op het bijgevoegde certificaat staan enkele belangrijke verzorgingstips.

pages.aboutService