About acredo

Filosofie

Filosofie

Liefde is de kern van alles wat we bij acredo doen - de liefde van twee mensen voor elkaar en onze liefde voor het product.

Ieder persoon en iedere relatie is uniek. Daarom combineren wij absolute individualiteit met uitstekende kwaliteit.

Ontdek nu

De trouwring fabriek

Geëngageerd voor duurzaamheid

egf Manufaktur en dus ook acredo richten zich op compromisloze kwaliteit en zetten zich in voor duurzaamheid. In maart 2017 ontving egf Manufaktur het "eerste" RJC-certificaat. Naast de RJC CoP (Code of Practices) voldoet egf Manufaktur aan de zogenaamde Provenance Claim - een vereiste dat niet verplicht is voor leden.

Begin de toekomst met een goed gevoel.

Ontdek nu

pages.about

Liefdevol ontwerp

Een schat aan ervaring, een groot inlevingsvermogen en een hoop hart en ziel gaan in de ontwerpen van de acredo modellen. Het is een lange weg van het eerste ontwerp naar de constructie van het model tot de uiteindelijke verzameling. Wij mochten onze ontwerpster Katharina Heubach vergezellen tijdens dit creatieve proces.

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

Vervaardiging met traditie

Elk juweel gaat door vele professionele handen tot het einde van zijn creatie. Onze stichters, goudsmeden, zetters en polisseuses besteden de grootste aandacht aan elk detail.

Ontdek nu

pages.about
Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Juwelen hebben een bijzondere symbolische kracht. Ze vertellen je verhaal - soms al generaties lang. Daarom hechten wij de grootste waarde aan de uitstekende kwaliteit van onze producten.

Ontdek nu

De perfecte pasvorm

Bij acredo vindt u zowel smalle ringen voor delicate handen als brede ringen voor stoere kerels. Afhankelijk van de vorm van het profiel, vindt u de juiste ringmaat voor u. Onze specialisten op de locaties zullen u graag adviseren.

Ontdek nu

pages.about

Inspirerend. Uniek. Duurzaam.

De persoonlijke gravure

De persoonlijke gravure

Klassiek met trouwdatum en naam van de partner in de ring of heel creatief met een eigen tekening, misschien zelfs aan de buitenkant van de ring - met acredo heb je alle opties.

Ontdek nu

acredo biedt kwaliteit "Made in Germany"

Gouden vakmanschap ontmoet state-of-the-art technologie

Niet alleen in het ontwerp van uw ringen, maar ook in de productie, combineert acredo traditie en moderniteit. Wij produceren uitsluitend in Duitsland - in de oorspronkelijke bakermat van de horloge- en juwelenindustrie, de stad Pforzheim. Onze jarenlange partner, egf manufactuur voor verlovingsringen, trouw- en memoireringen, kan terugblikken op een jarenlange ervaring en was reeds de eerste trouwringenfabrikant die door het juweeltechnologisch instituut Pforzheim met een kwaliteitscertificaat werd onderscheiden. Uw unieke trouwringen, made in Germany, worden vervaardigd met een combinatie van de modernste productietechnologie en traditionele edelsmeedkunst. De hoogste kwaliteit van vakmanschap en het gebruik van de beste materialen zijn topprioriteiten bij acredo - dit is hoe wij ringen voor de eeuwigheid maken.

Precisie, tijdgeest en emotie: Dit beïnvloedt onze productie

Niet alle productie is hetzelfde. egf Manufaktur associeert de productie van juwelen niet alleen met hoogwaardige arbeidsprocessen en nauwkeurig vakmanschap, maar vooral met een sterke emotionele waarde van de geproduceerde juwelen.

Juwelen zijn een teken van liefde, van de intieme band tussen twee mensen, van trouw en geluk. En het is juist deze symbolische kracht die ook onze medewerkers inspireert in hun werk. Afgestemd op de huidige trends in mode, architectuur en kunst, creëren wij kwalitatieve, stijlvolle en emotioneel verrijkte juwelen - juwelen als symbool van uw eeuwige liefde.

Ringen van acredo: eersteklas kwaliteit

Met ringen van acredo krijgt u alles uit één hand en alles uit Duitsland, omdat wij uw speciale juwelen van [begin tot eind begeleiden] (/manufactuur/jewelry-production/). Van bij het gieten in de gieterij, het slaan van de patronen, het vormen en kleuren door de goudsmid tijdens het draaien, het sinteren en solderen, het zetten van de stenen, het graveren en de afwerking tijdens het polijsten en matteren - al deze werkstappen worden persoonlijk uitgevoerd door werknemers van de egf-fabriek in Duitsland.

Tegelijkertijd bieden wij u speciale profielvormen met een bijzonder draagcomfort, een bijzondere oppervlaktekwaliteit door speciale hardingsprocessen, exclusieve steenzettingen en eersteklas zettingen en een unieke individualiteit door de nieuwe trouwringdesigner. Zo worden jullie ringen even bijzonder en speciaal als jullie liefde.