Diamanten sieraden in platina | acredo

Diamanten sieraden in platina

Diamanten ringen en diamanten juwelen in platina zijn gemaakt voor royalty's. Excellente diamanten en platina vormen een unieke band.

Platina is zeldzaam en zuiver. Samen met diamanten in verschillende vormen worden juwelen van de extra klasse gecreëerd. Tegelijkertijd geeft de zilverkleur van diamantjuwelen in platina uitdrukking aan een zeker understatement.

Blader door onze selectie en creëer uw eigen unieke sieraad van platina.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Koninklijke diamanten juwelen

Platina is gewoon hemels. Het zilverkleurige edelmetaal is uiterst zeldzaam en daarom zeer waardevol. Samen met diamanten of andere edelstenen worden onweerstaanbare juwelen gecreëerd.

Bruiloft met diamanten juwelen in platina

Geen koninklijk huwelijk vindt plaats zonder diamanten juwelen in platina. De bruid is getooid met diamanten oorbellen, een diamanten halsketting en soms een diamanten armband in platina. De tiara is onmisbaar. Ontdek de koninklijke hoogheid in u en trakteer uzelf op platina diamanten juwelen.

Ontwerp uw eigen platina diamanten juwelen

Bij acredo bieden wij een breed scala van ontwerpen voor diamanten ringen in platina. Dit zijn voornamelijk solitaire ringen in platina en memorie ringen in platina. Deze ringen kunnen gezet worden met witte of gekleurde diamanten of saffieren. Ontwerp je eigen favoriete ring of draag de ringen gestapeld.

Oorbellen vergezellen ons elke dag. Diamanten oorbellen in platina zijn iets speciaals. Afhankelijk van de grootte van de steen zijn het discrete klassiekers of adembenemend mooi. Wij combineren diamanten juwelen in platina met de beste diamanten. Diamanten van 0,3ct hebben een internationaal certificaat bij acredo, dat de uitstekende kwaliteit bevestigt en zekerheid biedt.

Wanneer u kiest voor oorbellen in platina en ringen in platina, zijn uw diamanten juwelen perfect op elkaar afgestemd. Een hemelse set die niets te wensen overlaat.