Zegelringen - elegante ontwerpen | acredo

Signet ringen Signet

Zegelringen worden door vrouwen en mannen gedragen als teken van samenhorigheid en identificatie met de eigen afkomst.

Wij hebben zegelringen met twee verschillende afmetingen voor u samengesteld: stoer zonder motief, fonkelend met een sterrenzetting of sterrenhemel, met uw sterrenbeeld of uw geboortebloem.

Kies de zegelringvariant die u het mooist vindt. Veel plezier met uw keuze.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Elegante zegelringen

Zegelringen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een van de sterkste juwelentrends. Ze zijn geëvolueerd van een familiesymbool dat vooral door mannen werd gedragen tot een teken van verbondenheid met verschillende gemeenschappen.

Symboliek met een rijke geschiedenis

De vroegst bekende zegelringen dateren uit Egypte in 2000 voor Christus, waar ze een scarabee voorstelden. In die tijd waren zegelringen een belangrijk symbool van macht en rijkdom.
Tegenwoordig wordt de zegelring vaak gedragen door vrouwen of mannen aan hun pink als teken van saamhorigheid en identificatie met hun eigen afkomst.

Deze symboliek was de reden voor het acredo design team om zich te verdiepen in het onderwerp van zegelringen en elegante inspiraties te creëren.

Zegelringen in goud en platina

Elk ontwerp, met een kleine of grote plaquette, is verkrijgbaar in goud en platina. Dit betekent dat er niet alleen een ruime keuze aan legeringen is, maar ook een ruime keuze aan kleuren voor de zegelringen. Van het begeerde wit tot grijs tot geel, rosé en rood en de beige tint Signature Gold, alle opties liggen open voor de zegelringen met de configurator. Probeer het uit.

Gewone zegelringen

Als u uw zegelring volledig effen wilt dragen, bieden wij u het basisontwerp zonder enig motief op het plaatje. De ring zelf is gepolijst.

Zegelringen met iets speciaals

Voor degenen die net zoveel van diamanten houden als wij bij acredo, hebben we twee prachtige steenzettingen gecreëerd: een sterzetting en een sterrenhemel.

Zegelringen met een sterrenbeeld

Of u kiest uw sterrenbeeld als motief voor uw zegelring. Van het sterrenbeeld Waterman tot het sterrenbeeld Steenbok, wij bieden gravering aan op elk van de kleine of grote ringversies.

Zegelringen met geboortebloemen

Een thema dat ons bijzonder na aan het hart ligt, is het graveren van de persoonlijke geboortebloem op de zegelring. Wij houden van de natuur en kunnen dit op een betoverende manier tot uitdrukking brengen.

In de taal van de bloemen heeft elke bloem zijn eigen betekenis. De geboortebloem is afhankelijk van de geboortemaand en weerspiegelt unieke karaktereigenschappen. Samen met het sterrenbeeld en de ascendant weerspiegelen geboortebloemen iemands persoonlijkheid.

Januari - Het sneeuwklokje
De witte bloemen van het sneeuwklokje zijn een van de eerste die zich een weg banen door de sneeuwdeken in het midden van de winter. Ze symboliseren hoop en veerkracht.

Februari - Het viooltje
Het viooltje is een zeer delicate en sierlijke bloem. Het staat voor bescheidenheid, trouw en bedachtzaamheid. Maart - De narcis Helder geel of delicaat wit: de narcis toont zich in verschillende wit-gele kleurmengsels. Ze staat voor frisheid, geluk en vruchtbaarheid. Het madeliefje van april Met zijn witgele bloemen bedekt het madeliefje vredig hele weiden, zelfs op moeilijke plaatsen. Mensen geboren in april worden ook beschouwd als standvastig en bescheiden. Mei - Lelietje-van-dalen De betoverende geur van het lelietje-van-dalen is altijd al bekend geweest in de parfumerie. Zijn zuivere witte bloemen zijn meestal te zien in bossen. Ze worden vaak geassocieerd met zuiverheid en oprechtheid. Juni - Roos De roos, met haar elegante vorm en unieke geur, is een van de mooiste symbolen van de liefde. Met haar komt de zomer. We associëren de roos met trots, liefde en genegenheid. Juli - Waterlelie De prachtige bloesems van de waterlelie lijken gewichtloos te drijven op het water van meren en vijvers. De waterlelie staat voor helderheid, zuiverheid en gratie. Augustus - Korenpapaver Felrood en romantisch wild: zo verschijnt de korenpapaver midden in de zomer in augustus. Mensen met deze geboortebloem houden van vrijheid en zijn tegelijkertijd heel liefdevol. September - Schitterend Zoals de blauwe bloesems van de pronkwind omhoog waaien naar de zon en het licht, zo streven mensen die in september geboren zijn naar waarheid en kennis. Oktober - Cosmea Met zijn witte, roze of rooskleurige bloesems blijft de juwelenmand tot diep in november betoveren. De cosmea belichaamt liefde, schoonheid en vrede. November - Chrysant Als koningin van de herfstbloemen schittert de chrysant in de meest uiteenlopende kleuren. Zij symboliseert vrolijkheid, geluk, voorspoed en gezondheid. December - Hulst Ook bekend als de rode winterbes, siert de hulst menig wapenschild. Hij symboliseert moed, kracht en sterkte.