Hoge kwaliteit diamanten ringen | acredo

Hoogwaardige Diamanten ringen

Uw droom is een diamanten ring met een kleine of grote diamant in het midden? Wij presenteren u de mooiste ontwerpen.

En het mooiste is: elk diamanten ringontwerp van acredo kan worden gemaakt in verschillende goudkleuren en zettingen, maar ook in platina.

Zoek uw favoriete model en ontwerp daaruit uw individuele diamanten ring. Laat uw droom werkelijkheid worden.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

De diamanten ring - droom van vele vrouwen

Het dragen van een diamanten ring of een solitaire ring aan de hand is de droom van vele vrouwen. De grootte van de diamant in het midden van de ring hangt af van de proporties van de vingers of de hand en van het beschikbare budget.

Daarom bieden wij bij acredo diamanten ringen aan met diamanten variƫrend in grootte van 0.1ct tot 2.0ct. Bijna elk ontwerp is verkrijgbaar in dit formaat van de middensteen. Wij hebben altijd het optimale ontwerp van uw diamanten ring in gedachten.

Perfect ingesteld

Er zijn verschillende ring ontwerpen voor elke diamant maat. Ofwel wordt de diamant in het midden gehouden door een prongzetting of een bezelzetting. Bijzonder populair is de zetting met 6 lobben, die de centrale steen van de diamanten ring met gelijke tussenpozen strak omsluiten. Een zeer moderne look wordt bereikt met de randzetting, die een gesloten rand rond de steen vormt. Een zeer romantische variatie is een prong zetting in de vorm van kleine hartjes die de diamanten ring aan 4 zijden zet.

Het zijaanzicht

Het is altijd de moeite waard om even naar de zijkant van de diamanten ring te kijken. Want zelfs instellingen die er van bovenaf hetzelfde uitzien, kunnen van opzij heel individueel en verschillend zijn. Sommige zijn speelser, andere zijn massiever, soms zijn er kleine hartjes in verwerkt. Afhankelijk hiervan is het totale effect van de diamanten ring verschillend.

Halo diamanten ringen

De zogenaamde halo diamanten ringen zijn in de mode. In dit type diamanten ring omringt een ring van kleinere diamanten de centrale grotere steen. Bij acredo kan de krans in kleine zettingen, in offsets of in een goot worden gezet. Onovertroffen zijn halo ringen met een gekleurde middensteen die in een stapel gedragen worden.

Fabricageproces voor diamanten ringen

De diamanten ringen in de Solitaire, Cordial en Halo collecties worden vervaardigd door middel van een gietproces. Dit zorgt voor een harmonieuze overgang tussen de ringband en de zetting. Diamantringen uit de Charisma-collectie bestaan uit een ringrail van trouwringkwaliteit en een bevestigingszitting. Deze ringstaven ondergaan hetzelfde fabricageproces als trouwringen en dus ook dezelfde hardingsprocessen.

Ontdek de vele manieren om uw persoonlijke diamanten ring te ontwerpen en uw droom waar te maken.