Diamanten oorbellen en oorbellen | acredo

Diamanten oorbellen en stud oorbellen

Oorbellen met diamanten van acredo zijn klassiekers met tijdloze elegantie. Met onze diamanten oorbellen met 4, 6 of 8 studs of een bezel zetting, bepaalt u de grootte en kwaliteit van de stenen en kiest u de legering.

Dit geldt ook voor de diamanten oorbellen met ronde vormen en creatieve steenzettingen.

Diamanten stud oorbellen en diamanten oorbellen zijn absolute basics die elke vrouw zou moeten bezitten.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Diamanten oorbellen van acredo

Een van de meest populaire accessoires in de dameswereld: oorbellen. Diamanten oorbellen of diamanten oorbellen van acredo maken de outfit van uw geliefde perfect - bij haar grote entree, de bruiloft, of in het dagelijks leven. Kies daarom diamanten oorbellen die perfect passen bij de trouwring of verlovingsring en die perfect harmoniƫren met deze kostbare juwelen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek eenvoudige diamanten oorsteker of een bijzonder opvallende diamanten oorbel, bij acredo vindt u een ruime keuze aan diamanten oorjuwelen en kunt u ze zelf samenstellen.

Nog een symbool van je liefde: diamanten oorjuwelen van acredo

Diamanten oorjuwelen zijn bij acredo verkrijgbaar in verschillende legeringen en vormen. Afgestemd op uw huidskleur en persoonlijke voorkeuren, bieden wij diamanten oorjuwelen in allerlei materialen. Met een gouden zetting onderstreept u uw unieke en kostbare liefde nog eens. Stud oorbellen in wit goud zijn tijdloos en na vele jaren nog steeds de perfecte aanvulling op uw trouwringen.U kunt uw liefde ook nog sterker uitdrukken met de vorm van uw stud oorbellen en oorbellen, zoals sterren, opgeroepen door een 6-klauw zetting. Geef je partner de sterren van de hemel of laat haar zien dat je hart alleen voor haar klopt!

Wat niet past, wordt passend gemaakt.

Als u graag persoonlijke accenten legt of uw trouwringen al zelf heeft geconfigureerd, kunt u uw diamanten oorbellen ook zelf ontwerpen met de acredo configurator. Naast trouw- en verlovingsringen kunnen ook stud-oorbellen en oorbellen op maat worden gemaakt en ontworpen. Stud of oorbel - wit goud of platina - vierkante of ronde edelsteen: u kunt dit en nog veel meer zelf bepalen met de acredo juwelenconfigurator en het resultaat meteen op uw scherm zien. Op onze locaties zullen onze adviseurs u uw individuele diamanten oorbellen laten zien en andere details afstemmen. Jij ontwerpt je bruiloft en je huwelijk. Ontwerp dus zelf uw verlovingsring, trouwring en bijpassende diamanten oorsieraden. De acredo configurator maakt het mogelijk en uniek!