Diamanten kettingen met hanger | acredo

Diamanten kettingen en kettingen

Ontwerp je persoonlijke diamanten halsketting met acredo. Kies gewoon uw favoriete diamanten halsketting en bepaal de grootte en kwaliteit van de diamanten.

Van de klassieke solitaire diamanten halsketting tot halskettingen met ronde of hartvormige hangers, wij bieden u een ruime keuze aan ontwerpen.

Trakteer jezelf of je favoriete persoon. We wensen u veel plezier met uw nieuwe diamanten halsketting.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Diamanten halskettingen van acredo

Met een diamanten hanger van acredo aan uw ketting of halsketting draagt u het symbool van uw eeuwige liefde direct op uw hart. Bovendien is een diamanten halsketting een symbool van rijkdom: uw rijkdom van blijvende liefde. Deze kostbare diamanten halsketting zet uw decolleté bijzonder in de verf en trekt op elk moment de aandacht - bij het dagelijkse werk of bij een elegante avondgebeurtenis. Een diamanten halsketting past bij elke kledingstijl en elke trend. Zeker een uitzonderlijk juweel voor uw geliefde. Daarom besteedt acredo ook bijzondere aandacht aan de onberispelijke kwaliteit van de diamanten en de hoogwaardige afwerking van diamanten halskettingen.

Diamanten halskettingen en diamanten hangers bij acredo: zo divers als uw liefde

Net zoals bij uw solitaire en diamanten oorjuwelen, kunt u ook voor uw diamanten halsketting kiezen tussen een framezetting en een 4- of 6-klauwzetting. Een gebogen frame, bijvoorbeeld, werkt heel goed als een diamanten hanger. Het opvallende maar elegante ontwerp geeft uw diamanten halsketting een nog prachtigere uitstraling.
U kunt ook kiezen tussen een slangenketting of een vlechtketting voor de bijbehorende diamanten halskettingen. Een diamant in een zetting van 6 klauwen bijvoorbeeld, ziet er heel goed uit aan een varkensstaartketting. Deze diamanten halsketting, effen of als combinatie van witgoud en geelgoud, is zeker een bijzondere blikvanger.

####Das diamanten halsketting: bijzondere uitdrukking van uw persoonlijkheid
De diamanten hanger komt zo dicht bij uw hart als anders alleen uw partner en is daarom van nature een zeer persoonlijk juweel. Benadruk uw individualiteit nog meer en ontwerp uw diamanten halsketting zelf met de acredo juwelenconfigurator. Dankzij onze juwelenconfigurator kunt u de edelstenen in hun verschillende zettingen en in combinatie met de verschillende halssieraden bekijken en zelf uw persoonlijke favoriet samenstellen. Op onze locaties tonen onze adviseurs u uw persoonlijke diamanten halsketting en coördineren samen met u de laatste stappen. Uw diamanten halsketting is dus niet alleen rijk aan liefde, maar ook rijk aan individuele accenten.