Diamanten juwelen in goud | acredo

Diamanten sieraden in goud

Diamanten juwelen in goud of geel goud oefenen een grote fascinatie uit. De kleur van goud is warm en onovertroffen als het gaat om oorbellen, halskettingen, armbanden en diamanten ringen.

Trakteer uzelf op diamanten juwelen in goud of ontdek een geschenk voor een zeer speciaal persoon in uw leven.

In onze collectie tonen wij u de mooiste diamanten juwelen in goud in een grote verscheidenheid van stijlen: van klassiek tot romantisch tot luxueus. Ga op ontdekkingsreis.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Diamanten juwelen in goud

De term diamanten juwelen is de verzamelnaam voor verschillende soorten juwelen die het hart van de vrouw sneller doen slaan. Hiertoe behoren diamanten oorbellen, diamanten ringen, halskettingen met diamanten hangers en diamanten armbanden.

Waardevol goud

Diamanten juwelen in goud hebben een heel bijzondere uitstraling. Goud oefent al duizenden jaren een fascinatie uit op mensen. Het is zeldzaam en waardevol. Dat is waarom het zo begeerd is. Een geschenk in de vorm van gouden diamanten juwelen is daarom altijd een zeer goede keuze. Mensen zullen van je houden. Omdat diamanten juwelen in goud waardering uitdrukken.

Diamanten oorbellen in goud

Oorbellen zijn over het algemeen favoriet onder de juwelen. Ze worden door de ander op het eerste gezicht opgemerkt en ronden het uiterlijk af. Daarom zit u altijd goed met diamanten oorbellen in goud. Bij acredo bieden wij u als diamanten juwelen in goud stud oorbellen of oorbellen met verschillende zettingen. Diamanten in maten van 0.10ct tot 1ct zijn gezet met 4,6,8 klauwen of in een frame. Bovendien bieden wij diamanten oorbellen in goud aan die passen bij de ontwerpen van onze verlovingsringen en trouwringen. Dit is een gemakkelijke manier om een gouden diamanten juwelenset te voltooien die in de loop der jaren kan groeien.

Diamanten halskettingen en diamanten armbanden in goud

Een halsketting of een ketting met een diamanten hanger in goud hoort duidelijk bij uw diamanten juwelen in goud. Natuurlijk hebben we ook een hart in onze selectie. Naast de klassieke halskettingen met solitaire hangers, hebben wij ook halskettingen met ronde diamanten hangers in ons portfolio. Laat u inspireren door de ontwerpen van onze diamanten juwelen in goud.

Huwelijksverjaardag, Moederdag, Kerstmis zijn slechts enkele van de gelegenheden die perfect zijn voor een geschenk in de vorm van diamanten juwelen in goud.