Witgouden juwelen - elegant en tijdloos | acredo

Wit goud Diamanten juwelen

Wit goud is tijdloos mooi. Daarom is het een van de favorieten voor elegante diamanten juwelen. Ontdek onze uitgebreide collectie witgouden juwelen.

Door de neutrale zilverkleur kunnen witgouden juwelen perfect gecombineerd worden met andere juwelen, zoals verlovingsringen of trouwringen.

Wij stellen u de mooiste witgouden juwelen voor die perfect zijn voor elke gelegenheid. Geef jezelf een cadeau of laat ons jou een cadeau geven.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Witgouden juwelen op maat maken

Witgoud heeft veel fans, omdat de zilveren kleur mooi is en gemakkelijk te combineren. Tegelijkertijd is het tijdloos en dus perfect geschikt voor waardevolle juwelen.

Juwelen met traditie

We kennen witgouden juwelen van onze moeders en grootmoeders. In alle generaties zijn diamanten juwelen in wit goud geliefd en worden ze niet zelden met trots doorgegeven. Vandaag de dag zijn witgouden juwelen om dezelfde redenen modern. Het overtuigt door tijdloosheid en is gemakkelijk te combineren.

Individueel ontwerp

Begin uw eigen traditie en ontwerp uw eigen persoonlijke witgouden juweel. Blader daarvoor door de talrijke ontwerpen in onze catalogus en kies de juwelen die u het mooist vindt. U kunt dan met de configurator instellen of uw voorkeur uitgaat naar witgoud 585/- (14kt) of witgoud 750/- (18kt). Daarna hoeft u alleen nog maar de kwaliteit van de diamanten op te geven en uw witgouden juweel van acredo is klaar. Dit geldt voor oorbellen, halskettingen met hangers, armbanden en diamanten ringen in witgoud.

Geef witgouden juwelen als geschenk

Met juwelen van wit goud geeft u plezier, ongeacht de gelegenheid. De beste plek om te beginnen is met het ochtend cadeau voor de bruid. Dan volgen vele gelukkige huwelijksjubilea, verjaardagen, mooie herinneringen en feestelijke gelegenheden die u kunt vastleggen in de vorm van diamanten juwelen in wit goud. Wij wensen u veel plezier bij het proces.