Memoire Ringen & Stud Ringen in platina | acredo

Memoire ringen in platina

Elke memoire ring is een exclusief juweel vanwege de herinneringen die eraan verbonden zijn. Dit maakt volledig bezette memoire ringen in platina met briljant geslepen diamanten, prinsessen diamanten of baguette diamanten des te waardevoller.

Blader door onze catalogus. Kies uw favoriete model en laat het uw eigen persoonlijke memoire ring in platina worden.

Uw memoire ring in platina zal u een leven lang herinneren aan de mooiste gebeurtenissen, of het nu de geboorte van kinderen is, een mooie reis, een promotie of gewoon liefde.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Herinneringsringen en stud ringen in platina

Memoire ringen van platina zijn superlatieve juwelen. Zeldzaam, van hoge kwaliteit en gemaakt voor de eeuwigheid - het edelmetaal platina is gewoon hemels. Verwerkt in de vorm van memoire ringen, is platina op z'n best. De hoogste kwaliteit edelmetaal aller tijden in combinatie met gedeelde, unieke herinneringen in de vorm van sprankelende diamanten maakt platina memoire ringen of platina stud ringen een van de meest exclusieve aandenkens die een vrouw kan dragen. Leef je dromen en vereeuwig ze in platina memoire ringen.

Ware meesterwerken: Memoire ringen in platina

Bij acredo kunt u kiezen uit een totaal van vier legeringen voor uw platina memoire ringen: twee platina 600/- legeringen of twee platina 950/- legeringen. Platina 950/- is altijd platina-goud bij acredo en bestaat uit 950 delen platina en 18 delen goud, waardoor het de zuiverste van alle beschikbare legeringen is. Voor uw memoirringen in platina bieden wij RiverPlatinum aan, de witste van alle platinalegeringen. In combinatie met schitterende briljantgeslepen diamanten zijn platina trouwringen een uiting van pure luxe en unieke liefde. Naast zijn hoge zuiverheid en kwaliteit onderscheidt het edelmetaal zich vooral door zijn draagcomfort en kleurstabiliteit. Geen verkleuring en een aangenaam gevoel maken memoire ringen in platina tot dromerige juwelen en een eeuwig symbool van uw liefde.

Met liefde en toewijding voor de perfecte ring

Of het nu in de ontwerpstudio, de fabriek of de adviescentra is - het werken met Memoire ringen in platina is een bijzonder genoegen voor ons. Omdat bijna alles met de witte kleur kan worden gecombineerd, is het materiaal bijzonder geschikt voor het zetten van diamanten en elke briljant geslepen diamant vertelt zijn eigen verhaal. Onze medewerkers en de online configurator zullen u verschillende variaties voorstellen en de ring aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Laat u inspireren door het unieke materiaal, uw liefde en onze medewerkers en vind uw dromerige voorzetringen in platina.