Trouwring met Herinneringsring | acredo

Trouwringen met memo-ring

Een memoire-ring, d.w.z. een ring met een band van diamanten, kan worden gedragen als verlovingsring, trouwring of pre-stud ring vóór de eigenlijke trouwringen.

Wij hebben hier de mooiste trouwringen met een memoire ring voor u samengesteld. Ontdek onder andere onze trouwringen met memoire ring uit de Crown collectie. In een gepatenteerd proces, worden beide ringen voor altijd samengevoegd.

Trouwringen met een memoire ring zijn een vuurwerk van diamanten. Laat je inspireren.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Trouwringen met Memoire Ring

Veel paren kiezen tegenwoordig voor effen trouwringen met een gepolijste of getextureerde afwerking. Voor deze trouwringen is een memorie ring de ideale metgezel. De fonkelende diamanten van de memo-ring geven accenten aan de trouwringen en tegelijkertijd is het damesring-duo flexibel. Overdag gedragen zonder memo-ring, ontwikkelen de twee ringen - trouwring met memo-ring - hun glans voor de grote entree 's avonds.
Het is ook denkbaar om bijvoorbeeld een eenvoudige trouwring te dragen met een diamanten krans aan de zijkant van de ring, aangevuld met een memo-ring. Op die manier schittert het ensemble in alle richtingen.

Een kwestie van stijl

Memoir ringen zijn er in vele hoogtes, breedtes en in verschillende steengroottes van 0,005ct tot 0,3ct. Afhankelijk van de grootte van de afzonderlijke diamanten en het gekozen zettingstype zijn trouwringen met een memorie-ring er in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld, platina memoir ringen met 0.005ct diamanten in een kanaalzetting zijn meer urban lifestyle. Herinneringsringen met grote stenen van 0,2 tot 0,3 ct in een diamanten zetting zijn de luxueuze versie van een trouwring.

Met de acredo configurator kunt u, naast de klassieke trouwringen met een memoire ring, ook zeer organische memoire ringen ontwerpen met briljant geslepen diamanten gerangschikt als een diagonaal of golf. Laat je inspireren en word creatief.

Herinneringsring is een trouwring

Een andere trend is de klassiek eenvoudige trouwring voor de heer met een memoirring als trouwring voor de dame. Deze memorie ring wordt trots gedragen met de verlovingsring. Zo ontstaat een ringenset vol herinneringen die zowel aan de linker- als de rechterhand gedragen kan worden. Als u voor deze optie kiest, is de kwaliteit van de memoir ring die als trouwring gedragen zal worden van cruciaal belang. Daarom zijn alle memoir ringen bij acredo gemaakt in trouwringkwaliteit. Dit betekent dat ze niet alleen uniek zijn, maar dezelfde hardingsprocessen ondergaan als de trouwringen en dus perfect voorbereid zijn op dagelijks dragen.

Met onze Crown-collectie gaan wij nog een stap verder: volgens een gepatenteerd procédé worden trouwring en memoriering voor altijd met elkaar verbonden. De klik naar geluk. Wij wensen u deze intieme en vaste band voor uw huwelijk.