Stijlen

Elegant

Elegant

Tijdloze schoonheid ontmoet Duitse productiekwaliteit. Combineer subtiele designdetails met uitmuntende profielvormen in stijl. Moderne klassiekers met persoonlijkheid voor uw geliefde.

Ontdek stijl

Cool

Echte verklaringen voor je liefde vind je bij acredo. Verleidelijk platina, brede ringstaven en een helder ontwerp zorgen voor expressiviteit. Een bron van inspiratie voor duidelijk zichtbare en tegelijk waardevolle symbolen van jullie intieme band.

Ontdek stijl

Cool
Natuurlijk

Natuurlijk

Natuurlijke schoonheid wordt weerspiegeld in deze sensuele juwelen van acredo. De golving van de zee, de harmonie van glooiende heuvels gevangen in decoratieve ontwerpen voor uw liefde.

Ontdek stijl

Luxe

Adembenemende ringen voor jullie leven samen. Bij acredo heeft u de mogelijkheid om uw ringen of juwelen te verrijken met buitengewone zettingen van stenen. Fonkelende diamantenkransen, volledig bezette ringstaven en diamanten met internationale topcertificaten liggen op u te wachten.

Ontdek stijl

Luxe
Urban

Urban

De stedelijke levensstijl wordt gekenmerkt door snelheid en verandering. Het vraagt om juwelen die zich op een volkomen ongecompliceerde manier aan het leven aanpassen. Gebruik onze innovatieve configurator om ringen of juwelen te ontwerpen waar u gepassioneerd over bent. Geaccentueerd met een diamant of onopvallende details.

Ontdek stijl

Creatief

Elke trouwring van acredo is absoluut individueel dankzij de keuze van de divisies, kleuren en, last but not least, de gravure van uw persoonlijke liefdesboodschap. Neem samen de tijd en laat je creativiteit de vrije loop. U ontwerpt - wij maken uw trouwring dromen waar.

Ontdek stijl

Creatief
Romantisch

Romantisch

Delicate gevoelens worden grote liefde. Vier de mooiste dag van uw leven met trouwringen van acredo. Delicaat ros├ęgoud met een betoverende hartdiamant, vrouwelijke verlovingsringen of filigraan memoire ringen vertellen over de romantische momenten van het leven.

Ontdek stijl

Klassiek of modern,
speels of minimalistisch -
welk type bent u?

Ontdek stijl