Coole trouwringen, Verlovingsringen | acredo

Cool Stijl

Coole verlovingsringen en trouwringen worden gekenmerkt door een duidelijk ontwerp. Het zijn liefdesverklaringen die ook wat ruimer mogen zijn.

De top edele metalen voor koele ringen zijn witgoud, grijs goud en platina. De zilverkleurige look wordt vaak gecombineerd met zwarte diamanten en carbon of puur gedragen.

Het ontwerp is zonder franje gebouwd op rechte of licht gebogen profielvormen en dat is precies waarom het het coole effect heeft dat onze bruidsparen wensen.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Coole Trouwringen - Echte Uitspraken met een duidelijk Ontwerp

Een stoere stijl bruiloft is het tegenovergestelde van een prinsessen bruiloft. Zowel voor de trouwkledij als voor de trouwringen verkiezen de coole bruid en bruidegom eenvoudige, expressieve vormen met een duidelijke lijn. In plaats van speelse ornamenten en klassiek goud, zijn monochroom glanzende zilverlegeringen, minimalistische ontwerpen en symmetrische vormen gewenst. Wat cool is, zelfs voor trouwringen, is iets schoons en volgt een duidelijke lijn.

Cool trouwringen zijn helder

Trouw aan het motto "minder is meer" staat het coole ringtype voor een duidelijke boodschap, die tot uiting komt door brede ringbanden van hoogwaardig witgoud of edel platina en een duidelijk gerangschikte steenzetting.

Coole trouwringen zijn zelfverzekerd

De stoere bruid en bruidegom zetten met hun trouwringen een duidelijk zichtbaar en tegelijk waardevol symbool van hun intieme band. Ze zijn fascinerend zelfverzekerd en voldoen aan hun hoge normen door middel van eenvoudige ontwerpen met stijlvolle accenten en prachtige diamanten.

Koel gecombineerd

Trouwringen van witgoud, platina of palladium worden bijzonder uniek in combinatie met een edelsteen. Bijna geen edelmetaal kan zo goed met diamanten worden gecombineerd als een witte legering. Als een briljant geslepen diamant aan de buitenkant van de ring te opvallend is, is het ook mogelijk om hem in de ringband te zetten voor een persoonlijke gravure. Maak een echt statement van liefde met onze trouwringen in coole stijl - ontdek hier onze populaire coole collectie!

Coole verlovingsringen

De coole trouwringen harmoniƫren ook perfect in combinatie met een verlovingsring, een eenvoudige spanring, een solitaire of een memorie ring.
Verlovingsringen met een gespannen zetting stralen een onbeschrijflijke lichtheid en elegantie uit die een ringenset compleet maken. Een juwelenaanvulling doet het uitstekend met eenvoudige halskettingen en diamanten oorstekers.