Klassieke trouwringen | acredo

Klassiek Trouwringen

Klassieke trouwringen overtuigen door hun tijdloze elegantie. Ze staan vaak voor het begin van een familietraditie.

Een eenvoudige ring in goud of platina wordt gedragen zonder steen, met een grotere steen of een diamanten ring.

Ontdek de trouwringklassiekers van acredo met ronde, hartvormige, prinses-, baguette-, navette-, ovale of smaragd diamanten.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Klassieke trouwringen en trouwringen

Klassieke trouwringen zijn al eeuwenlang het symbool van eeuwige liefde en sterke banden. Ook nu nog zetten bruidsparen over de hele wereld deze traditie voort en dragen zij hun leven lang traditionele trouwringen. Trouwringen moeten daarom niet alleen net zo duurzaam zijn als jullie liefde, maar ook lang mooi blijven. Klassieke trouwringen met hun tijdloze en eenvoudige ontwerp zijn hiervoor bijzonder geschikt. Door ze te combineren met spannende diamanten, elegante stud ringen en moderne juwelen, onderscheiden klassieke trouwringen zich van de massa en worden het unieke juwelen.

Klassieke trouwringen in grote verscheidenheid bij acredo

Bij acredo kunnen bruidsparen kiezen uit een groot aantal verschillende materialen, legeringen en andere accessoires voor klassieke trouwringen. U kunt een ring kiezen van goud, witgoud, roségoud, roodgoud, signatuurgoud of platina, passend bij uw huidskleur en persoonlijke voorkeur. Wilt u trouw blijven aan deze klassieke materialen, vul uw ring dan aan met een effen diamant of een memoirring om een tijdloos elegante ringenset te creëren.

Of geef uw klassieke trouwringen een trendy tintje: draag er ongewone accessoires bij op uw huwelijk en kies een opvallende diamant. U kunt ook uw eigen accenten leggen op uw klassieke trouwringen met een speciale pre-ring of een persoonlijke gravure.

Klassieke trouwringen zelf geïnterpreteerd

Interpreteer klassieke trouwringen zelf en laat uw ideeën over klassieke trouwringen in het ontwerp vloeien. Met de acredo configurator kunt u vanuit het comfort van uw eigen huis de materialen van klassieke trouwringen bekijken en combineren met bijpassende diamanten. Ontwerp je eigen klassieke trouwringen die je een leven lang zullen bevallen. In onze talrijke vestigingen geven wij u graag advies over welke klassieke kleurtint het beste bij u past en welke accessoires bij uitstek geschikt zijn voor klassieke trouwringen. Maak een statement voor de eeuwigheid - met klassieke trouwringen!