Platina trouwringen - Pure Emotie | acredo

Platina trouwringen Celeste

Platina is een zeer zeldzaam en exclusief edelmetaal. Trouwringen in platina zijn navenant kostbaar.

Bij acredo heeft u de keuze tussen PlatinumGold, de edelste van alle platina-legeringen, en RiverPlatinum, de witste van alle platina-legeringen.

Elk van onze trouwringmodellen kan in platina gemaakt worden. Laat u inspireren door onze ontwerpen en creëer uw persoonlijke platina trouwringen.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Platina trouwringen

Ga trouwen en vier deze gebeurtenis met een speciaal feest. Deze unieke dag moet een leven lang herinnerd worden. Laat u daarna elke dag aan deze bijzonderheid herinneren: kies voor platina trouwringen. En één ding is zeker: van dit speciale gevoel van trouwen met platina trouwringen zult u nog jaren genieten. Platina trouwringen worden gekenmerkt door hun hoge zuiverheid. Platina is door en door wit, bijzonder duurzaam en duurzaam, uiterst waardevol en exclusief. Het is de koningin van alle materialen: platina is veel zeldzamer dan goud en daarom nog kostbaarder. Het is ongeveer 30 keer zeldzamer dan goud.

Platina trouwringen voor elke dag

Door zijn technische eigenschappen is platina bijzonder geschikt als materiaal voor juwelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals trouwringen: platina verbleekt niet, is honderd procent kleurvast, vertoont minder slijtplekken en is zeer huidvriendelijk. De zuiverheidsgraad van platina is 95%.

Ter vergelijking: 18-karaats witgoud is slechts 75% zuiver. In tegenstelling tot witgoud zijn de edele metalen van de platinagroep van nature wit. Wit staat voor de originaliteit, zuiverheid, natuurlijkheid en bijzonderheid van jullie liefde. Door zijn bijzondere hardheid en nauwelijks slijtage houdt platina ook de diamanten in uw trouwringen steviger vast dan bijna elk ander edelmetaal. Met andere woorden, platina is het beste materiaal om stenen veilig in te zetten.

Design platina trouwringen

Ontwerp uw platina trouwringen online - de trouwringconfigurator van acredo is eenvoudig te gebruiken en toont u de talrijke variaties. Of kies uit onze brede waaier van prachtige en unieke platina trouwringen. Wij adviseren u ook graag ter plaatse op onze talrijke locaties - laat u inspireren door de suggesties van onze ervaren adviseurs. Het maakt niet uit welke ring je kiest: Platina trouwringen zijn pure emotie, voor een heel leven.