Hammered trouwringen | acredo

Gehamerde trouwringen Structuren

Gehamerde trouwringen hebben een prachtige structuur en een handgemaakte look. Dat betekent dat ze helemaal in de trend zijn.

Naast de gehamerde trouwringen tonen wij u ontwerpen met andere acredo oppervlakken zoals crushed, glamour, crisscross, nature, reflex. Elk bouwwerk heeft zijn eigen charme.

Geïnspireerd door de natuur, worden jullie trouwringen nog individueler.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Smalle trouwringen - Als je van delicaat houdt...

Voorzichtig, maar doelbewust, wordt de ene hamerslag naast de andere geplaatst. Het eindresultaat is het uniek gestructureerde oppervlak van gehamerde trouwringen. Deze is verkrijgbaar in een glanzende of een matte versie en zal gegarandeerd elke ring verfraaien. Het resultaat is een zeer natuurlijke look die nog spectaculairder oogt in combinatie met diamanten. Het maakt niet uit of de diamanten los van de gehamerde trouwring worden gedragen in de vorm van een memorie-ring of dat ze al in de trouwringen zijn verwerkt.

Het verhaal van het ambacht

Gehamerde trouwringen vertellen het verhaal van het ambacht achter hun creatie: een goudsmid, beschermd door zijn leren schort, houdt de ring in zijn handen en brengt delicaat de structuur aan met de kleine hamer. Gehamerde trouwringen zijn een kunstwerk.

Smalle gehamerde trouwringen die samen met de verlovingsring worden gedragen, zijn bijzonder populair. Er wordt vaak gespeeld met contrasten: de verlovingsring is glanzend, de trouwring mat gehamerd. Op die manier komen beide ringen het best tot hun recht en vormen ze toch een harmonieus ringenset.

Gehamerde trouwringen & meer

In tegenstelling tot de gehamerde trouwringen hebben ringen met een crushed, glamour of matte afwerking een iets fijnere structuur. Solide goudsmid vakmanschap is de basis van de 3 afwerkingen geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Deze zijn kriskras, reflex en natuur. Crisscross staat voor het vakmanschap achter handgemaakt textiel van natuurlijke vezels zoals linnen of hennep. Reflex doet denken aan zachte golven die het licht vrolijk weerkaatsen. De natuur doet denken aan de gestructureerde schors van een boom of de structuren van opgedroogde aarde.

Welke inspiratie u ook kiest, met de acredo oppervlakken creëert u gegarandeerd unieke ringen van uw liefde.