Tweekleurige trouwringen & tweekleurige trouwringen | acredo

Tweekleurige trouwringen Aanvulling

Tweekleurige trouwringen of tweekleurige trouwringen worden gecreëerd door een horizontale of een verticale kleurscheiding.

Complement betekent "aanvullen". In het geval van onze bicolor trouwringen vullen twee kleuren elkaar aan tot een harmonieus geheel.

De meest populaire kleurencombinaties voor tweekleurige trouwringen zijn wit-geel, wit-roze en wit-rood. Kies de legering van uw keuze.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Tweekleurige of meerkleurige trouwringen

Trouwringen met twee of meer kleuren worden bicolour of multicolour trouwringen genoemd. Uiteindelijk creëren twee gewoonlijk tegengestelde kleuren een harmonieus totaalbeeld.

Tweekleurige trouwringen ontstaan door het sinteren van twee schijven van verschillende legeringen met behulp van hoge temperaturen. Elke legering reageert anders op de temperaturen. Sinteren is een wetenschap op zich. Door sinteren zijn de twee schijven van de tweekleurige trouwringen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een mooi symbool van partnerschap of huwelijk.

Tweekleurige trouwringen - axiaal sinteren

Tweekleurige trouwringen kunnen een verticale of een horizontale kleurscheiding vertonen. De verticale kleurscheiding resulteert in een kleur binnen de ring en een andere kleur buiten de ring. Dit wordt ook wel axiale kleurscheiding genoemd. De trend voor tweekleurige trouwringen zijn combinaties van witte of zilverkleurige edelmetalen zoals witgoud of platina met geel-, rood- of roségoud. Omdat tegenwoordig niet alles hetzelfde hoeft te zijn, dragen veel paren de tweekleurige trouwringen in omgekeerde kleurvolgorde. Zij de ring wit van binnen en rosé van buiten en hij de ring rosé van binnen en wit van buiten. Wij kunnen jullie alleen maar aanmoedigen om jullie ringen zo individueel te maken als jullie als koppel zijn. Wees verschillend en toch hetzelfde.

Tweekleurige trouwringen - horizontaal

De horizontale kleurscheiding toont quasi verschillende kleurschijven aan de buitenkant van de ring. Er zijn populaire normen voor de verdeling van de kleurschijven, zoals de 1:1 kleurverdeling voor een ring die in gelijke kleurhelften is verdeeld. De verdeling 1:2:1 wordt ook vaak gekozen. Bij deze splitsing bestaat de tweekleurige trouwring meestal uit dezelfde legering aan de boven- en onderkant. In het midden wordt een tegenovergestelde kleur gekozen, die voor de dame met diamanten kan worden versierd.

Met tweekleurige trouwringen ben je zeker flexibel. Je kunt de tweekleurige trouwringen heel goed combineren met zilverkleurige juwelen. Maar de warme tinten gaan ook goed samen. Hoe fijner de kleurschijven, hoe filigraander het ontwerp van de tweekleurige trouwringen.
Een diagonale of golfvormige kleurscheiding is bijzonder. Ook hiervoor vindt u prachtige inspiraties van onze ontwerpers. Laat ons u inspireren.