Trouwringen eenvoudig en nobel | acredo

Gewoon Trouwringen

Effen trouwringen zijn ongelooflijk aanpasbaar en hebben een eeuwige geldigheid. Onze Channel collectie omvat trouwringen met briljant geslepen diamanten en diamanten die in een rechte hoek ten opzichte van de ringband zijn gezet. Dit wordt een kanaaloverschrijdende instelling genoemd.

Laat u inspireren door onze verschillende interpretaties van dit eenvoudige type steenzetting voor uw trouwringen. Recht gezet of onder een hoek ten opzichte van de ringrail, enkel of meervoudig op de ring - Channel toont eenvoudige trouwringen met prachtige steenzettingen om u te inspireren.

Met acredo heb je de vrijheid om beide trouwringen hetzelfde te ontwerpen of juist doelgericht anders. Voor de gewone trouwring adviseren wij de steenzetting voor ring 1 en ring 2.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Overtuigende eenvoud

De meeste bruidsparen stellen zich eenvoudige trouwringen voor zonder enige steen. Wij willen u ervan overtuigen dat gewoon en toch met een stenen zetting werkt.

De perfecte vorm voor gewone trouwringen

De eenvoudige trouwring leeft van zijn vorm. Bij acredo kunt u kiezen uit een totaal van 34 verschillende vormen, die wij profiel noemen. Waarom zijn er zoveel? Wij stemmen de ringen perfect af op onze klanten en hun verschillende handen. In de loop der tijd hebben wij geleerd dat het vooral voor gewone trouwringen belangrijk is om vormen met verschillende radii aan te bieden. Omdat geen twee handen hetzelfde zijn, vooral internationaal niet. Met de verscheidenheid aan vormen, zorgen wij ervoor dat de ringen altijd perfect passen. Daarom ligt de nadruk van ons advies ook op de juiste ringvorm, niet alleen voor gewone trouwringen.

Discrete diamanten juwelen voor gewone trouwringen

Onze ervaring is dat de meeste dames een klein hoogtepunt willen met een discrete steenzetting, zelfs voor een eenvoudige trouwringvorm. De kanaaloverschrijdende instelling is hier ideaal voor. Het is uitgelijnd over de ring. De briljanten of prinsessendiamanten benadrukken discreet de breedte van de ring. Er zijn verschillende variaties van deze kruisgeul zetting, zo kan hij ook eerder diagonaal geplaatst worden op de gewone trouwringen. Ofwel komt het één keer voor, ofwel meerdere keren herhaald op de gewone trouwringen, waardoor zeer interessante ontwerpen ontstaan. In de uitgesproken vorm worden de gewone trouwringen op deze manier vrij luxueuze symbolen van liefde.

Ongelijnde herenringen

Door zijn eenvoud is de kruisgleufzetting ook perfect geschikt voor herenringen. Ter inspiratie vindt u bij acredo verschillende paren ringen met dezelfde steenzetting in zowel dames- als herenringen. Ofwel kiest u er bewust voor om de steenzetting op de damesring te concentreren, ofwel ontwerpt u beide ringen met dezelfde steenzetting. De diamanten of prinsessen diamanten vullen de volledige breedte van uw eenvoudige trouwringen in een rechte of diagonale lijn.

Ongeacht of u kiest voor gewone trouwringen met of zonder steenzetting, wij vervaardigen uw droomringen met liefde in onze manufactuur. Er zijn vele afzonderlijke stappen nodig om trouwringen van topkwaliteit te produceren. Onze vakmensen in de fabriek doen dit met absolute toewijding en zijn trots op elk uniek stuk dat bruidsparen ontvangen.

Als u op zoek bent naar meer inspiratie over effen trouwringen, raden wij u ook de categorie van klassieke trouwringen aan. Daar tonen wij u nog veel meer ontwerpen zonder en met discrete stenen.