Creatieve Trouwringen | acredo

Creatief Stijl

de creatieve verlovingsringen en trouwringen van acredo zijn veelkleurig, vrolijk en absoluut individueel.

Put uit een onvergelijkbaar repertoire van details en ontwerp uw persoonlijke liefdessymbolen. Uit de combinatie van verschillende oppervlakken, verschillende kleuren, gegarneerd met diamanten, ontstaan gegarandeerd unieke ringen die passen bij jullie leven, jullie liefde en jullie stijl.

Ontdek uw innerlijke kunstenaar en ga aan de slag.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Creatieve trouwringen - absoluut individueel

Creatieve bruidsparen zijn individueel, hechten waarde aan hun eigen kenmerkende stijl en geven ook bij het kiezen van trouwringen de voorkeur aan een ontwerp dat niet iedereen heeft. Fantasierijke mensen houden van ontwerpen, van vormgeven. Daarom houden ze ook van trouwringen van acredo - ze zijn absoluut individueel dankzij de talrijke ontwerpmogelijkheden.

Creatieve mogelijkheden

Van de keuze en verdeling van kleuren, tot ringopeningen en steenzettingen, en niet in het minst door het graveren van hun persoonlijke liefdesboodschappen, er zijn geen grenzen aan hun creativiteit. Met de acredo trouwringconfigurator hebt u de mogelijkheid om zelf te creëren en zo uw individuele stijl tot uitdrukking te brengen.
Creatieve types neigen naar ongebruikelijke legeringen en kleurencombinaties, zoals subtiel grijs en wit met een roodgouden accent of een koolstofaccent. Met de vormgeving van het oppervlak, variërend van mat tot gepolijst tot gehamerd, creëren ze een spannende structuur en dus effect van de creatieve trouwringen. De ringendroom van creatieve paren wordt bekroond met expressieve details zoals ongewone zettingen, verbindingen of speciale steenzettingen, vaak met gekleurde diamanten.

Creatieve gravures

Het speciale van de persoonlijke liefdesgelofte mag natuurlijk niet ontbreken - de gravure. Laat uw creativiteit de vrije loop en vereeuwig uw eigen handschrift, kleine tekeningen of zelfs uw vingerafdruk.
Een ongebruikelijke creatieve trend is de toenemende gravures van liefdesboodschappen aan de buitenkant van de ringen. Toegegeven, het is een mooi idee om de persoonlijke gegevens aan de binnenkant niet te verbergen, maar ze vol vertrouwen voor iedereen zichtbaar te maken.

Creatieve verlovingsringen

Verlovingsringen die de creatieve trend volgen van opvallend en ongewoon zijn te vinden in onze "Charisma" collectie.
Diamanten in verschillende vormen met sierlijke zettingen bekronen de ringen. De charme van deze verlovingsringen wordt nog vergroot door een steenzetting aan de zijkant of speciale verbindingen. Verlovingsringen met voorzetringen hebben dezelfde ringrail als trouwringen. Daarom hebben ze niet alleen dezelfde kwaliteit, maar passen ze ook perfect bij de trouwring. In een individuele ringenset, ook in combinatie met een memorie-ring, slaan zij een bijzonder goed figuur.