Klemringen Verlovingsringen | acredo

Klemringen als verlovingsring

Ogenschijnlijk zwevend wordt de diamant vastgehouden in de gespannen zetting. Een spanring is een verlovingsring met karakter. Vandaar de naam van onze collectie: Karakter.

De spanring is het moderne type verlovingsring, geïnspireerd door heldere, architecturale vormen. Vorm en diamant in balans.

Ontdek onze spanring suggesties voor uw verlovingsring. Van eenvoudig tot speels, verschillende variaties wachten erop door u ontdekt te worden. Allemaal met een hoog draagcomfort.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsring spanningsring van acredo

of licht drijvend of strak ingesloten.

Spanringen als verlovingsringen stralen een onbeschrijflijke lichtheid en elegantie uit. Dit komt omdat de edelsteen tussen de ringband wordt "gespannen" en zo in het midden van de verlovingsring zweeft. Sommige mensen spreken van ware magie bij het zien van een ring met een gespannen zetting. Een spanring als verlovingsring is dus ook een uitdrukking van de kracht en de harmonie van jullie liefde. Laat u inspireren door onze collectie spanringen Karakter en vind uw persoonlijke sieraad bij acredo.

"Play it safe": verlovingsringen met een spanningsring look

Verlovingsringen met een spanningsring-look zijn een exclusief accessoire voor het dagelijks leven waarin beide partners stevig in het leven staan. Bij verlovingsringen met een spanring-look wordt de fonkelende diamant rechtstreeks in de ringband geïntegreerd en is hij dus stevig ingesloten in het edelmetaal. De verlovingsring is beschermd tegen slijtage of verlies van de edelsteen bij stoten en zal een leven lang bij u blijven.Beschut, maar verre van afgeschermd - de verlovingsring in spanringoptiek is een grote blikvanger en schittert uit de ringrail. Verlovingsringen in spanningsringlook spreiden lichtheid en geborgenheid samen in één buitengewoon juweel.

Verlovingsring, de spanring: een symbool van ware kunstzinnigheid

De vervaardiging van de spanring in onze fabriek vereist echte vaardigheid en bekwaamheid. De unieke zetting van de diamant in het midden van de ringband vereist echt vakmanschap en precisie. Onze goudsmeden van vele jaren ervaring werken met enthousiasme om dit kleine meesterwerk te voltooien. Met de acredo configurator kunt u zelf een kunstenaar worden bij het ontwerpen van de spanring: Zet de grote diamant in het midden van de spanring in scène met behulp van kleinere, zijdelingse diamanten op de ringrail of creëer een kleurenspel van verschillende legeringen. Waar uw creativiteit u ook heen leidt - de spanring als verlovingsring is altijd elegant, discreet en een esthetisch alternatief voor de solitaire.