Exclusieve verlovingsringen | acredo

Exclusief Verlovingsringen

Een exclusieve verlovingsring is de perfecte start van jullie leven samen. Exclusieve verlovingsringen van zuiver platina, edel goud en exquise, gecertificeerde diamanten zijn ringen voor de eeuwigheid.

Alle hier getoonde exclusieve verlovingsringen zijn inspiratiebronnen die u met de configurator absoluut individueel verder kunt uitwerken.

Wij vervaardigen elke exclusieve verlovingsring met veel aandacht voor detail. Met uitstekende diamanten van 0,5 tot 1,0 ct wordt uw verlovingsring een exclusief bewijs van liefde.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Exclusieve verlovingsringen

Was het liefde op het eerste gezicht of pas op het tweede gezicht? Wat telt is dat je het kostbaarste in je leven al hebt ontmoet. De vrouw of man van je dromen. Exclusieve verlovingsringen onderstrepen hoe graag jullie de rest van jullie leven samen willen doorbrengen. Laat uw partner zien hoe onvervangbaar ze is door te kiezen voor exclusieve verlovingsringen: Je liefde voor haar is zo kostbaar als het leven zelf. Bij acredo kunt u kiezen tussen exclusieve verlovingsringen uit onze eersteklas collecties of gepersonaliseerde aanzoeksringen.

Exclusieve verlovingsringen: kostbaar in meer dan één opzicht.

Exclusieve verlovingsringen worden door vele paren ook na het huwelijk nog gedragen in de vorm van pre-engagement ringen. Alleen al de gedenkwaardige fasen in uw leven, zoals het aanzoek, het huwelijk en de huwelijksreis, waarmee u uw verlovingsringen associeert, maken van uw verlovingsringen exclusieve juwelen. De memoir ring , een populaire verlovingsring, is niet alleen onbetaalbaar door zijn veelheid aan kleine diamanten, maar eerder door zijn hoge immateriële waarde in speciale herinneringen.Een verlovingsring van kostbaar platina gecombineerd met een loepzuivere diamant of een eenvoudige ring vol emoties en speciale levensgebeurtenissen - er zijn geen grenzen aan de exclusiviteit van uw verlovingsringen.

Hoe exclusieve verlovingsringen echt onvervangbaar worden

Met de acredo trouwringconfigurator kunt u uw verlovingsringen nog exclusiever maken. Kies uw favoriet uit onze verscheidenheid aan ringmodellen en ontwerpen en bepaal bovendien de zetting en het slijpsel van de diamanten: Briljant geslepen, princess geslepen of baguette geslepen. Afzonderlijk geconfigureerd als verrassing voor uw geliefde of samen gekozen uit een van onze diverse collecties, zijn exclusieve verlovingsringen de perfecte voorbode van uw huwelijk. Om ervoor te zorgen dat exclusieve verlovingsringen u ook na het huwelijk blijven bevallen, biedt acredo u tijdloze ontwerpen, de beste materialen en bijzonder hoogwaardig vakmanschap.