Verlovingsringen met half karaat 0,5 ct | acredo

0,5 karaat Verlovingsringen

Uitstekende halve karaat van 0,50 ct ontmoeten harmonieuze ringrails in deze verlovingsringen. Verlovingsringen met 0,50 karaat zijn evenwichtig in proportie.

Zoek uw favoriete verlovingsring en ontwerp aan de hand daarvan uw individuele liefdesring met een halve karaat van 0,50 ct.

Kwaliteit is belangrijk voor ons. Daarom verwerken wij diamanten voor uw verlovingsring 0.50 ct uitsluitend met een certificaat van een onafhankelijk internationaal keuringsinstituut.

Vlinders in je buik? Met de half-karaat krijg je je "Ja, ik wil".

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

0.5 ct verlovingsring - half karaat van acredo

Een trend die niet alleen in de VS

In de VS zijn verlovingsringen van 0,50 ct absolute favorieten als het gaat om het perfecte huwelijksaanzoek. Maar niet alleen in de VS, maar ook in Duitsland is de half-karaats diamant de meest populaire diamant voor de verlovingsring. En terecht: want de verlovingsring met een halve karaat overtuigt door de optimale grootte van de diamant. Niet te pompeus, maar ook niet te discreet - de half-karaat ziet er zelfs op kleine vingers heel elegant uit en trekt alle ogen.

Hoe de half-karaats diamant correct te combineren

De kostbare diamant van 0,5 karaat verdient het om in een verlovingsring gecombineerd te worden met een bijpassende legering van hoge kwaliteit. De edele metalen goud, witgoud en platina versterken de ware schoonheid van de halve karaat. Het ontwerp van uw half karaat verlovingsring moet de uitstraling van de prachtige edelsteen doen ontbranden en begunstigen.De prinses of briljant slijpvorm evenals de 4 of 6 prong zetting zijn optimaal geschikte ontwerpopties voor uw half karaat verlovingsring. Gezette stenen langs de zijkant van de ring of een ongewone hartvorm zullen uw halve karaat nog meer tot zijn recht doen komen.

Elegantie in een set: Dit gaat samen met de half karaat verlovingsring

Als u kiest voor de klassieke solitaire als uw halve karaat verlovingsring, dan kunnen andere juwelen van 0,5 karaat er prachtig mee gecombineerd worden. Mooie oorstekers van een half karaat of een halsketting van 0,5 karaat passen perfect bij de verlovingsring en zijn daarom een bijzonder geschenk voor de eerste huwelijksverjaardag of verjaardag van uw geliefde. Deze juwelen benadrukken nog meer de elegantie van de half karaat en zijn edele accessoires voor 's avonds. acredo garandeert de hoge kwaliteit van uw half karaat verlovingsring met een certificaat van een onafhankelijk internationaal testinstituut.