Klassieke verlovingsringen - tijdloos mooi | acredo

Klassieke Verlovingsringen

Klassiek is on trend. Vind uw klassieke verlovingsring in onze gevarieerde galerij. Wij tonen u klassieke verlovingsringen in witgoud of geelgoud met een schitterende diamant in het midden.

De diamant wordt stevig vastgehouden in een prong of bezelzetting. De ringband van de klassieke verlovingsringen is zuiver zonder diamanten aan de zijkant. Dit betekent dat de nadruk volledig op de fonkeling van de steen ligt.

De klassieke verlovingsring past perfect bij de trouwring later. Tijdloze schoonheid voor je liefde.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Klassieke Verlovingsringen

De stijl is vrij eenvoudig en neigt naar understatement. Dat is de reden waarom klassieke verlovingsringen het zonder extra diamanten op de ringband stellen. Ze concentreren zich volledig op de grote diamant die in het midden is gezet. Door deze eenvoud zijn klassieke verlovingsringen tijdloos mooi. Ze zijn absoluut ongecompliceerd te combineren met andere ringen en juwelen en garanderen dus een leven lang draagplezier.

Verlovingsring klassiekers in wit en geel

Klassieke verlovingsringen worden bij voorkeur in geelgoud of witgoud gezet, omdat dit de klassieke goudkleuren en goudlegeringen zijn. Als de klassieke verlovingsring echter wit of zilver moet zijn, kiezen steeds meer paren voor platina.

Klassieke verlovingsringen in platina hebben voordelen in het dagelijks leven door de taaiheid van het materiaal. Platina wrijft niet weg. Het materiaal verschuift. Bovendien, platina maakt klassieke verlovingsringen met gewicht. Probeer het eens. Het voelt heerlijk zwaar. Ideaal voor het turbulente dagelijkse leven.

Alleen het beste voor de klassiekers

Bij acredo bieden wij u altijd alleen de beste diamantkwaliteiten. Dit geldt ook voor de klassieke verlovingsringen. Vanaf 0.3ct, heeft elke diamant een internationaal certificaat. Elke klassieke verlovingsring wordt vervaardigd in onze fabriek in Duitsland. Deze is RJC-gecertificeerd en garandeert de hoogste productienormen.

Zodra de verlovingsringklassiekers individueel zijn gemaakt, worden ze gepresenteerd in de hoogwaardige acredo etui. Wanneer deze opengaat tijdens het aanzoek en je ogen vallen op de klassieke verlovingsring, staat niets het geluk nog in de weg.