Single caraat verlovingsringen 1.0 caraat | acredo

1,0 karaat Verlovingsringen

Een verlovingsring van 1,0 ct, de zogenaamde single carat, is een verklaring van uw ware liefde. Laat je inspireren door de 1.0 ct verlovingsring ontwerpen hieronder en creëer jouw unieke single carat verlovingsring.

Elke diamant van 1.0 ct heeft een uitstekende slijpafwerking en GIA-expertise.

Combineer uw enkele karaat met een ringontwerp uit onze Solitaire, Cordial of Charisma collectie voor een uniek bewijs van liefde.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsring 1.0 Karaat - Enkel Karaat

De volmaaktheid van uw liefde

De 1.0 karaat verlovingsring is een ware bekroning voor uw liefde. Omdat vrouwen altijd hebben gejubeld over de schittering en uitstraling van een karaat. De expressiviteit van de verlovingsring 1,0 karaat zal uw geliefde inspireren in het dagelijks leven, maar ook bij speciale gelegenheden. Met de 1.0 karaat verlovingsring laat je zien hoe uniek de liefde van je leven voor je is en zet je een teken voor een mooie toekomst samen. Zo perfect als uw liefde, zo puur als uw trouw en zo luxueus als een prinses - de 1,0 karaat verlovingsring is een uitdrukking van uw gevoelens en straalt de warmte van uw hart uit.

Pure luxe: Verlovingsring 1,0 karaat in platina

Het kostbare ene karaat verdient het gepaard te gaan met een edel metaal van hoge kwaliteit. Daarom adviseren wij kostbaar platina of warm 750/- goud (18 kt) als legering voor uw 1,0 karaat verlovingsring. Een klassieke solitaire ring plaatst de 1.0ct diamant in het middelpunt en is de echte klassieker onder de verlovingsringen.

Een uitstekende slijpvorm zoals de briljant slijpvorm en een unieke ringzetting uit onze Solitaire, Cordial of Charisma collectie maken uw ring van één karaat perfect. Een opwindend fonkelende diamant van 1.0ct in harmonie met de fijnste edelmetalen - zo slaagt u erin een uniek bewijs van liefde te creëren.

Perfectie maal drie: de 1.0 karaat verlovingsring bij acredo

Zo perfect als uw liefde en de kwaliteit van de 1.0ct diamant is de creatie van uw één karaat ring in onze manufactuur. Uitstekend slijpwerk, uitstekende zetting van de diamant en exquise integratie in de ringband - onze goudsmeden werken met expertise en een zeker instinct om uw verlovingsring 1.0 karaat te voltooien. Dit garandeert u een uitstekend draagcomfort en jarenlang plezier van uw single carat ring. Kies een ring van 1.0ct uit acredo met internationale expertise en verblijd uw dame van het hart met een verlovingsring van 1.0ct van een klasse apart.