Verlovingsringen 0,7 ct met certificaat | acredo

0.7 karaat Verlovingsringen

Een verlovingsring met 0.7 ct is wijselijk gekozen. Het overtuigt met een mooie steengrootte en grote proporties.

Een verlovingsring van 0,7 karaat maakt een statement als hij alleen om de vinger wordt gedragen. Samen met uw trouwring of gedenkring is uw 0,7 karaat een uitstekende blikvanger.

De kwaliteit is altijd uitstekend. Elke 0.7 ct verlovingsring heeft een internationaal certificaat van uitmuntendheid. Je persoonlijke teken van liefde.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Verlovingsring 0.7 karaat - Exclusief alternatief voor de klassiekers

Val op met de 0.7ct verlovingsring: Diamanten 0,7ct zijn niet de standaard onder verlovingsringen en zijn een prachtig alternatief voor de klassiekers half karaat en enkel karaat. Verlovingsringen met 0,7 karaat zijn al een uiting van luxe door het hogere gewicht en de grootte van de middensteen. Elegant en niet te opzichtig, kan de 0,7 karaat verlovingsring gedragen worden naast eenvoudigere trouwringen voor optimaal dagelijks gebruik. Verlovingsringen 0,7 karaat laten jullie unieke liefde zien en dringen zich helemaal niet op.

Ontwerp je eigen 0.7 karaat verlovingsring

Maak uw droom van een 0,7 karaat verlovingsring waar en creëer in een handomdraai uw persoonlijke lievelingsjuweel. Als verrassing voor uw geliefde of samen - met de acredo configurator is het kiezen van de perfecte verlovingsringen met 0,7 ct leuk en laat individuele ideeën binnenstromen. Kies uw favoriete 0.7 ct verlovingsring model uit een van onze collecties en specificeer de kleur en legering.

Onze tip: Kies voor de verlovingsring van 0,7 ct voor een hoogwaardige legering in goud- of platinakleuren. Dit zal de waarde van uw 0.7ct diamant benadrukken. Verlovingsringen 0,7 karaat zijn geschikt voor elk type zetting en snit. De klassieke briljant slijpvorm laat de 0,7 karaat bijzonder schitteren, de hartvorm is een symbool van uw liefde - laat u inspireren.

Wij houden ook van verlovingsringen van 0,7 ct.

0.7 ct verlovingsringen hebben top internationale expertise bij acredo. Dit garandeert de exclusiviteit en waarde van uw 0,7 karaat diamanten ring. In onze fabriek hechten wij veel waarde aan de hoogwaardige afwerking van uw kostbare 0.7 ct verlovingsring - onze ontwerpers, goudsmeden en medewerkers in de consultatiecentra werken met veel liefde en passie aan de creatie van uw 0.7 ct verlovingsring.